MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Φίλης: Έρχεται ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή

Tην άποψη ότι «η Ελλάδα από δω και πέρα θα πρέπει να είναι έτοιμη για ένταση με την Τουρκία λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» ο καθηγητής γεωπολιτικής – γεωστρατιγικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και στο Ledra College Λευκωσίας, Γιώργος Φίλης…
 
Συνέντευξη: Χρήστος Μαζάνης
 
Κάμερα: Γιώργος Δαγαλάκης, Νίκος Χριστοφάκης
Παραγωγή: Ζougla.gr WebTV 2023
 
Tην άποψη ότι «η Ελλάδα από δω και πέρα θα πρέπει να είναι έτοιμη για ένταση με την Τουρκία λόγω του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» ο καθηγητής γεωπολιτικής – γεωστρατιγικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και στο Ledra College Λευκωσίας, Γιώργος Φίλης.
 

Κλείνει το θέμα των υποκλοπών η ΑΔΑΕ επικαλούμενη το απόρρητο

Εξέλιξη-«βόμβα» μετά τις καταγγελίες του Χρήστου Ράμμου για απειλές και εκβιασμούς
 
«Ταφόπλακα» μπαίνει στο σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak, η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλείνει την έρευνα επικαλούμενη το απόρρητο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Αρχής Χρήστος Ράμμος ενώπιον της επιτροπής LIBE κατήγγειλε πιέσεις και απειλές από στελέχη της κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε «σοκ» την κλήση πρώην στελεχών της ΑΔΑΕ από τη δικαιοσύνη. Ο X. Ράμμος μίλησε για απειλές που δέχτηκε ο ίδιος όπως και άλλα μέλη της Αρχής που έκαναν το καθήκον τους, ερευνώντας την υπόθεση.
 

Τουρκία και Ιράν από κοινού απειλούν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Οι συνέπειες για σας θα είναι βαριές αν συνεχίσετε τις επιθέσεις στην Γάζα»!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χ.Φιντάν αποκάλεσε «αδελφό του» τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν!
 
Η Τουρκία και το Ιράν σε πλήρη συμπαράταξη… προειδοποιούν (!) τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ότι «Εάν δεν υπάρξει άμεση κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας και αν συνεχισθούν οι επιθέσεις των ΗΠΑ και τον σιωνιστικού καθεστώτος, τότε οι συνέπειες θα είναι βαριές».
 
Κατά τα λοιπά, έχει δρομολογηθεί και έχει γίνει δεκτή η παράδοση των 40 F-16 Viper και ο εκσυγχρονισμός 40 επιπλέον στο επιπεδο Viper  στην Τουρκία και το ερώτημα είναι μέχρι που θα φτάσει η ανοχή των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα στην Άγκυρα, η οποία, δυστυχώς για τα πολλά, ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή τους κάνει να χορεύουν στον ρυθμό που η Άγκυρα θέλει.