MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Δυστοπική πρόβλεψη Έλον Μασκ! Οι ΗΠΑ οδεύουν γρήγορα προς τη χρεοκοπία

Στην Ευρώπη πέφτει, στην Ελλάδα ανεβαίνει ο πληθωρισμός

Ο  πληθωρισμός στις 20 χώρες της Ευρωζώνης μειώθηκε στο 2,2% τον Αύγουστο ανοίγοντας τον δρόμο στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μειώσει τα επιτόκια καθώς η ΕΚΤ και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ετοιμάζονται να μειώσουν το κόστος δανεισμού για να στηρίξουν την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας.
 
Το ποσοστό του Αυγούστου μειώθηκε από 2,6% τον Ιούλιο, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Eurostat. Οι τιμές της ενέργειας μειώθηκαν τον Αύγουστο κατά 3%, συμβάλλοντας στη μείωση του συνολικού αριθμού, ενώ ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 2% στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.
 

Κύμα οργής σε όλη την Ελλάδα για τις ανεμογεννήτριες – Η πράσινη ανοησία, η έκρηξη στις τιμές ενέργειας και οι βροχές

Όχι δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, οι εταιρίες ενέργειας που δραστηριοποιούνται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν κάνει deal με την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς… ώστε να γεμίσουν την Ελλάδα με ανεμογεννήτριες παρακάμπτοντας την κοινωνική αντίδραση
 
Κύμα οργής έχει πλημμυρίσει όλη την Ελλάδα… με τις ανεμογεννήτριες.

Από την μια τα καμένα και από την άλλη οι ανεμογεννήτριες... όχι δεν θα αντικαταστήσουμε και υποκαταστήσουμε την λογική με την παράνοια αλλά γιατί... οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν;