MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

«Άμεσος θάνατος» μετά το εμβόλιο covid της Pfizer: Μελέτη επιβεβαιώνει πως οι περισσότεροι θάνατοι, συμβαίνουν τις πρώτες 10 μέρες

Μια μελέτη που συνέταξαν Ιάπωνες επιστήμονες και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cureus περιγράφει πώς οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτόν τον προσδιορισμό. 
 
Οι περισσότεροι θάνατοι από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της Pfizer συνέβησαν εντός των πρώτων 10 ημερών από την λήψη του, αποδεικνύοντας την αιτιώδη σχέση μεταξύ εμβολίων και θανάτων, σύμφωνα με νεότερη μελέτη Ιαπώνων που μεταφέρει το Natural News.
 
Ιάπωνες ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων μετά τον «εμβολιασμό» για τον κορωνοϊό (COVID-19) συμβαίνει εντός των πρώτων 10 ημερών μετά την λήψη του.
 

Ντοκουμέντα υποκρισίας: Η ΝΔ είχε καταγγείλει ως έγκλημα του ΠΑΣΟΚ αυτό που …υιοθέτησε και οδήγησε στη δολοφονία των 57 στα Τέμπη!

Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας
 
Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ,η οποία τώρα κάνει “ερευνα” συγκροτήθηκε με αφορμή τη δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη. Σιδηροδρομικό δυστύχημα το οποίο ήταν η αφορμή. Αιτία είναι τα απίστευτο φαγοπότι των οικονομικών πόρων στον ΟΣΕ και στις σχετικές δορυφορικές εταιρείες του. Τα χρήματα που προορίζονταν για έργα σηματοδότησης και ασφαλούς κίνησης των τρένων δεν δόθηκαν ποτέ για τα έργα αυτά.