MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Δολοφόνησαν την Ελλάδα με μαγειρεμένες «έρευνες»!

Γερμανική ομολογία για τα παραποιημένα στοιχεία που οδήγησαν στην επιβολή σκληρής λιτότητας από Σόιμπλε και ΔΝΤ

Ρεπορτάζ
Νίκος Ελευθερόγλου

Με... λανθασμένες συνταγές οικονομολόγων του Χάρβαρντ «σταύρωσαν» τους Ελληνες! Αυτό αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», η οποία τονίζει ότι το χειρότερο δεν είναι τα λάθη που έκαναν οι οικονομολόγοι στις εκτιμήσεις τους, αλλά το γεγονός ότι πολλές φορές παραποίησαν επιστημονικές έρευνες για να επιβάλουν στην Ελλάδα -και όχι μόνο- πολιτικές που ήταν αδιέξοδες αλλά και καταστροφικές.

Ν. Λυγερός - Νέα δεδομένα για το Σκοπιανό και τη Β. Ήπειρο, Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας

Ν. Λυγερός - Νέα δεδομένα για το Σκοπιανό και τη Β. Ήπειρο, Ι. Ν. Αγίων Πάντων Καλλιθέας

04/11/2018

Με θέμα : Γεωπολιτικά, Εξελίξεις, πΓΔΜ

Τα οργανωμένα πογκρόμ σε βάρος της μειονότητας!

Επίσημη κρατική πολιτική της Αλβανίας οι διώξεις των Ελλήνων, με απώτερο σκοπό τον αφανισμό τους από την περιοχή. Η στοχοποίηση του Κωνσταντίνου Κατσίφα


Από την εποχή που ο Εντι Ράμα βρισκόταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης σχεδίαζε τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευόταν έναντι της Ελλάδας, όταν βρισκόταν στην εξουσία. Πρώτος στόχος, η Εθνική Ελληνική Μειονότητα (ΕΕΜ), που από το αλβανικό πολιτικό σύστημα αντιμετωπίζεται διαχρονικά ως «αγκάθι» στην καρδιά της Αλβανίας. Ωστόσο, το ανθελληνικό μένος στην Αλβανία είναι παλιά υπόθεση, που ξεκινά πολύ πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον «σοσιαλιστικό» μετασχηματισμό της χώρας, όπως πιστοποιούν τα ιστορικά γεγονότα.