MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Το Nordic Monitor αποκαλύπτει: Η κυβέρνηση Erdogan οργάνωσε το πραξικόπημα το 2016 - Το... λάθος των μυστικών υπηρεσιών

Η Τουρκία υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ είναι πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 - Ο Biden είχε ενημερώσει τον Yildirim ότι οι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν
 
Σε ακόμα μία αποκάλυψη σχετικά όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες στο «παλάτι» του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, προέβη το Nordic Monitor. Σειρά αυτή τη φορά έχει η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία το 2016, όπου -όπως προκύπτει από έγγραφο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα- οργανώθηκε από την κυβέρνηση Erdogan και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος έχασαν τη ζωή τους περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ήταν η αφορμή για μια σειρά εκκαθαρίσεων.
 

«Βρέχει» ευρωπαϊκά δις με ελληνική έγκριση σε Λιβύη και Τουρκία! Νότης Μαριάς

Η Τουρκία υπέγραψε δύο στρατιωτικές συμφωνίες με την Λιβύη σε συνέχεια της αναβάθμισης του μεταξύ τους μνημονίου. Η Ελλάδα παρακολουθεί… Τι θα μπορούσε να είχε κάνει; Πάρα πολλά ! Ο Νότης Μαριάς, επικεφαλής του κόμματος Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος, πρώην ευρωβουλευτής και καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεσμών στο πανεπιστήμιο της Κρήτης εξηγεί με λεπτομέρειες πως με ελληνικές ψήφους Λιβύη, Τουρκία, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία θα εισπράξουν πολλά, πάρα πολλά δισεκατομμύρια! Χρήμα από την Ευρώπη!