MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Συνέντευξη Ν. Λυγερού "Το πόκερ με Αίγυπτο – Λιβύη. Στην Αφρική έχουμε συμφέροντα και δίκτυα".

Συνέντευξη Ν. Λυγερού "Το πόκερ με Αίγυπτο – Λιβύη. Στην Αφρική έχουμε συμφέροντα και δίκτυα" στον Λ. Καλαρρύτη στην εκπομπή Point Zero, pagenews.

07 Μαΐου 2021

Με θέμα :  Εξελίξεις, Αίγυπτος, Λιβύη, ΑΟΖ

Η ομιλία του Πετράκου που έριξε το διαδίκτυο

Δεν θα μπορούσε να περιγράψει κανείς καλύτερα από τον Γρηγόρη Πετράκο την κατάσταση την οποία βιώνουμε σήμερα. 
 
Δες προσεκτικά το βίντεο για το οποίο έγινε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
   

Η αποτυχία του lockdown: Η Ελλάδα η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς από κορωνοϊό στην Ευρώπη! - Ξεπέρασε τους 11.000

( John.k - Μα αφού η τηλεόραση λέει ότι πάμε καλά σε σχέση με τις άλλες χώρες , είναι δυνατόν να είπαν ψέματα οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα ; )
 
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που πανεπιστημίου Johns Hopkins

Η Ελλάδα του πιο σκληρού lockdown σε όλο τον κόσμο έχει τους περισσότερους νεκρούς από κορωνοϊό ανά εκατομμύριο πληθυσμού σε όλη της Ευρώπη!

Αυτό τονίζει η έρευνα του πανεπιστημίου Johns Hopkins η οποία εκθέτει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία πανηγυρίζει για την... επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας.

Μία «διαχείριση» που επί 6 περίπου μήνες «κλείδωσε» του πολίτες στα σπίτια του, δίχως λόγο όπως παραδέχονται πλέον και οι ίδιοι, και αντί να περιορίσει τον κορωνοϊό οδήγησε στο η Ελλάδα να καταγράφει πλέον 11.029 νεκρούς από κορωνοϊό.


Παρόλα αυτά αντί να υπάρξουν παραιτήσεις η κυβέρνηση ψήφισε ασυλία (!) για όσους πήραν εγκληματικές (όπως αποδεικνύεται) αποφάσεις.

Υδρογονάνθρακες: Το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας είναι υποθηκευμένο και ιδού το γιατί

Μία μεγάλη συζήτηση για την Ενεργειακή Πολιτική στο παρόν και το μέλλον, τους ενεργειακούς πόρους και την διαχείριση τους, τις γεωπολιτικές και οικονομικές τους προεκτάσεις και το πώς τοποθετείται ενεργειακά στο σήμερα και το αύριο η Ελλάδα, διοργάνωσε η πιο παλιά -πλέον- εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, οι «ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο ΚΡΗΤΗ TV, με οικοδεσπότη τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Σαχίνη. Ακούστηκαν πολλά και ιδιαιτέρως σοβαρά. Αυτό που μένει όμως ως κεντρικό συμπέρασμα, είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει στην Ελλάδα, όσες δεκαετίες κι αν περάσουν, όσες κυβερνήσεις κι αν περάσουν, όσοι πρωθυπουργοί και υπουργοί αρμόδιοι για τον τομέα της Ενέργειας θητεύσουν…


Σχολιάζει ο Ζαχαρίας Β. Μίχας
(Διευθυντής Μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας – ΙΑΑΑ/ISDA)


Για κάποιον «μαγικό» λόγο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, μια κατάσταση που πλέον δεν είναι δυνατό να περιγραφεί απλά ως αμέλεια ή αδιαφορία. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια απολύτως ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ πολιτική που υπηρετείται σταθερά από ΟΛΑ τα κόμματα εξουσίας. Αυτό και μόνο παραπέμπει στην εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, με παράλληλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας.

O Bill Gates και το πείραμα με τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στις ΗΠΑ

Η εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec, η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates απελευθέρωσε τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια στη Florida


Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια απελευθερώθηκαν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στο πλαίσιο ενός πειράματος για την καταπολέμηση ασθενειών που μεταδίδονται από έντομα, όπως ο δάγγειος πυρετός και ο ιός Ζίκα.
 
Η εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, ανακοίνωσε ότι απελευθέρωσε τα κουνούπια σε έξι τοποθεσίες στη Florida και ειδικότερα στο νησιωτικό σύμπλεγμα Florida Keys.