MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ιστορικές Παραχαράξεις στη Γεωπολιτική Σκακιέρα

▶️ Η συστηματική αναθεώρηση ιστορικών γεγονότων λόγω και έργω, οι γεωπολιτικές και ιστορικές προεκτάσεις τους, με φόντο και το Ελληνικό αίτημα των διεκδικήσεων των Γερμανικών Οφειλών.


▶️ Η προκλητική απόπειρα που προκάλεσε γενικό συναγερμό στη Κρήτη κι όχι μόνο, για εκδηλώσεις και άλματα από την ΜΚΟ της Ένωσης Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών προς τιμήν των Γερμανών ομοϊδεατών τους, του Γ΄Ράιχ στη Μάχη της Κρήτης

Στ. Λυγερός : Ο Δένδιας και οι κόκκινες γραμμές για Άγκυρα και Αθήνα

Ο αρθρογράφος και επικεφαλής του Slpress.gr Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4 , υποστήριξε ότι με τις δημόσιες δηλώσεις του ενώπιον του Τούρκου ομολόγου του ο Δένδιας έδωσε μία ξεκάθαρη απάντηση όχι τόσο στα όσα μάλλον ήπια (με εξαίρεση την επανάληψη της γνωστής θέσης περί “τουρκικής μειονότητας” στη Θράκη) ανέφερε στην πρώτη δημόσια δήλωσή του ο Τσαβούσογλου, όσο στα όσα άκουσε και από τον Ερντογάν και από τον υπουργό του στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους. Ήταν εξαρχής προφανές ότι η επίσκεψη Δένδια στην Άγκυρα θα εξελισσόταν σε ολισθηρό έδαφος. Από το SLpress.gr το είχαμε εξαρχής επισημάνει. Η αντίδρασή του έδειξε ότι ο Δένδιας μετέβη στην Άγκυρα προετοιμασμένος γι’ αυτό που θα αντιμετώπιζε. 
 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ (ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Στελέχη του “σημιτικού ΠΑΣΟΚ” ενσωματώθηκαν στη ΝΔ και άλλα του “πατριωτικού ΠΑΣΟΚ” στον ΣΥΡΙΖΑ…


“Εκσυγχρονιστές” του Κώστα Σημίτη, οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης…

Σε κείμενά μου έχω αναφερθεί κατά το παρελθόν σε άρθρα του κυρίου Νίκου Ιγγλέση, όπως και στην εβδομαδιαία εκπομπή μου, στην τηλεοπτική παραγωγή “Άρωμα Ελλάδος”. Επίσης τα αναρτώ όλα στο ιστολόγιό μου www.egerssi.gr!

Ο πρόλογός μου αφορά ένα νέο άρθρο του κ. Νίκου Ιγγλέση με τίτλο: “πολιτικοί γυρολόγοι” και από το οποίο θα σας παραθέσω αποσπάσματα, που καταδεικνύουν τη διαχρονική πολιτική σήψη της κοινωνίας μας και την οποία εκμεταλλεύονται πολιτικοί γυρολόγοι για να απολαμβάνουν ευκαιριακά αγαθά του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος!