MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Έρμαιο σκιωδών συμφερόντων της οικογένειας Biden ο κόσμος – Τι αποκαλύπτει Αμερικανός γερουσιαστής για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Τον Απρίλιο του 2014, το διοικητικό συμβούλιο της Burisma όρισε τον Hunter Biden, γιο του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ (και σημερινού προέδρου) Joe Biden, στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma ως διευθυντή 
 
Στην αποκάλυψη πως ο πατέρας και υιός Biden, Joe και Hunter, δωροδοκούνταν από ξένο υπήκοο προχώρησε ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Chuck Grassley.

Ειδικότερα, ο Grassley αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με μια σε μεγάλο βαθμό μη διασκευασμένη εκδοχή του εμπιστευτικού ανθρώπινου εντύπου FD-1023 του FBI, ένας «ξένος υπήκοος» που «δωροδοκούσε τον Joe και τον Hunter Biden» έχει 17 «ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με αυτούς».

Γιατί κόπτονται όλοι τώρα για την Δυτική Θράκη; Τα Wikileaks μας λένε τι υλοποιείται ακριβώς υπό τις ΗΠΑ στην περιοχή από το 2006

 
Η Δυτική Θράκη είναι για τα καλά στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος στην χώρα μας, λόγω εκλογών, ειδικά μετά το περιστατικό με την έκθεση της ΕΥΠ, και την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει δήλωση αποδοχής της συνθήκης της Λωζάνης από δύο μειονοτικούς βουλευτές του, ενώ από την ΝΔ αποσύρθηκε μειονοτικός βουλευτής για λόγους “ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών-μουσουλμάνων στην περιοχή.
 
Με ευκαιρία αυτήν την κατάσταση αλλά και τις σφοδρές αλληλοκατηγορίες των ελληνικών κομμάτων, και την παρέμβαση του τουρκικού τύπου, ο Έλληνας ειδικός κ. Παναγιώτης Παύλος κάνει μια πολύ καλεί υπενθύμιση.