MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Κάτι δεν πάει καλά με το μυστήριο των… Rothschild και o διπλός φόβος της Δύσης... τι θα γίνει εάν νικήσουν Putin και Trump;

Σίγουρα ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο και το να είσαι με τον Trump και τον Putin είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας... 
 
Τελευταία έχει γίνει της μόδας να επιχειρούμε παγκοσμίως να αναλύουμε τα γεγονότα προσπαθώντας κάθε τέλος έτους να μαντέψουμε την θα συμβεί την επόμενη χρονιά... εν προκειμένω τι θα συμβεί το 2024... 
 
Το εξώφυλλο του περιοδικού The Economist, που εδώ και αρκετό καιρό ονομάζεται World Ahead, λειτουργεί ως είδος προφητείας για το μέλλον.
 
Αν πληκτρολογήσετε τη φράση «Το μυστικό μήνυμα των Rothschild» σε μια μηχανή αναζήτησης, θα εκπλαγείτε μόνο με τον αριθμό των συνδέσμων σε ιστότοπους που προσπαθούν να ερμηνεύσουν… αυτό το μυστικό…..

Ο μέσος ετήσιος μισθός στην Ελλάδα είναι ο χαμηλότερος στην Ε.Ε.

Στον πάτο της Ευρώπης βρίσκεται για άλλη μια φορά η χώρα μας. Αυτή τη φορά η αρνητική πρωτιά της Ελλάδας αφορά τις μέσες απολαβές των εργαζομένων, οι οποίες είναι οι χαμηλότερες από όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με τον υψηλό πληθωρισμό και την ακρίβεια που συνεχώς καλπάζει, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για τους πολίτες της χώρας, το οποίο διαγράφει πλήρως τα όποια αφηγήματα επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 
 
Ειδικότερα, το Euronews Business παρουσιάζει τα στοιχεία της Statista (που αναφέρονται στο έτος 2022), τα οποία καταγράφουν ότι οι μέσοι ετήσιοι μισθοί στην Ε.Ε. κυμαίνονταν από τα 24.067 ευρώ στην Ελλάδα μέχρι τα 73.642 ευρώ στην Ισλανδία. Πρόκειται για μια ψαλίδα στους μισθούς ιδιαίτερα μεγάλη. 
 

Το ταμείο είναι μείον!

Αποκαλύπτονται τα μέτρα της κρυφής ατζέντας Μητσοτάκη! Μετά τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, η κυβέρνηση θέτει θέμα αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης 

Λίγους μόνο μήνες μετά τις εκλογές, και το ένα μετά το άλλο αποκαλύπτονται τα μέτρα της κρυφής ατζέντας από το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ., για τα οποία ποτέ δεν ενημερώθηκαν οι Ελληνες ψηφοφόροι, ενώ τις τελευταίες ημέρες η Κομισιόν και το ΔΝΤ κρούουν το καμπανάκι για την οικονομία της χώρας.
  • Από τον Πάνο Σώκο
Ετσι, μετά και το νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, για την οποία η κυβέρνηση προεκλογικά δεν έκανε καμία αναφορά, η κατάργηση των φοροελαφρύνσεων που «πρόδωσε» πριν από μερικές ημέρες ο Γ. Στουρνάρας και η οποία, παρά τη διάψευση της κυβέρνησης, είναι υπαρκτό θέμα, ενώ και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης με το πρόσχημα του προσδόκιμου ζωής είναι στο κυβερνητικό τραπέζι. Επίσης, οι Ελληνες ψηφοφόροι ποτέ δεν ενημερώθηκαν για το γεγονός ότι η δέσμευση του κ. Μητσοτάκη για αύξηση του μέσου μισθού στα 1.500 ευρώ είναι κυριολεκτικά στον αέρα λόγω των περιορισμών, που, εμμέσως πλην σαφώς, επιβάλλουν διά των προειδοποιήσεων και συστάσεων οι δανειστές που επέβαλλαν στη χώρα τα Μνημόνια της περασμένης δεκαετίας, όπως είναι το ΔΝΤ.
 

ΛΙΒΥΗ 5 νεκροί, άνοιξαν στόματα: Αγνοήθηκαν προειδοποιήσεις, τους ενδιέφερε «η βιντεοκάλυψη»!!!

Τα στόματα ανοίγουν για την ερασιτεχνικά σχεδιασμένη και τελικά θανατηφόρα αποστολή του ΓΕΕΘΑ και της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου στη Λιβύη, που κόστισε 5 ανθρώπινες ζωές. Τραυματίες-εγκαυματίες ακόμη δίνουν μάχη για να έχουν κανονική ζωή και όπως αποκαλύπτει άρθρο που υπογράφει ειδικός ερευνητής στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,όλα αυτά οφείλονται στην εγκληματική προχειρότητα με την οποία έγινε η αποστολή. Αγνοήθηκαν συγκεκριμένες προειδοποιήσεις ,καθώς αυτό που φαίνεται να ενδιέφερε ήταν η «συνεχής βιντεοκάλυψη της αποστολής»!
 
Αναδημοσιεύουμε όλη την έρευνα. Προφανώς κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν: