MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

«Οι έμποροι ναρκωτικών έσωσαν το τραπεζικό σύστημα»!

Απίστευτη αποκάλυψη από σύμβουλο του ΟΗΕ!
 
Τα βρόμικα χρήματα από τα ναρκωτικά έσωσαν τις τράπεζες στην παγκόσμια κρίση, όπως αποκαλύπτει σύμβουλος του ΟΗΕ, σε μία παρέμβαση που όμως πέρασε στα ψιλά. 13 χρόνια μετά όμως, καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρη, λόγω της πρόσφατης τραπεζικής κρίσης σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ελβετία, όπου άνοιξε πάλι η συζήτηση για το βρώμικο χρήμα από εγκληματικές δραστηριότητες στο οποίο εντάσσεται στο τραπεζικό σύστημα με πρόσχημα την τραπεζική κρίση.
 
Τα χρήματα των ναρκεμπόρων, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων κράτησαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα ζωντανό στο αποκορύφωμα της παγκόσμιας κρίσης, είπε ο επικεφαλής για τα θέματα ναρκωτικών και του εγκλήματος των Ηνωμένων Εθνών στον Observer.
 

Διάγγελμα Putin για πραξικόπημα Wagner: Μαχαίρωσαν πισώπλατα τη Ρωσία, είναι θανάσιμη απειλή - Οι προδότες θα τιμωρηθούν

Η υπερβολική φιλοδοξία και τα προσωπικά συμφέροντα οδήγησαν σε προδοσία, τόνισε ο Ρώσος ηγέτης στο διάγγελμά του, χαρακτηρίζοντας τους Wagner θανάσιμη απειλή

«Η ένοπλη εξέγερση, που οργανώθηκε από τον επικεφαλής του Wagner PMC Yevgeny Prigozhin, είναι το αποτέλεσμα «υπερβολικών φιλοδοξιών» που οδήγησαν σε προδοσία», τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin στο τηλεοπτικό του διάγγελμα το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου, προς τους πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας το στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και σε αυτούς «που παρασύρθηκαν σε μια εγκληματική περιπέτεια με δόλο ή απειλές, στο δρόμο ενός σοβαρού εγκλήματος, μετά την εξέγερση του Yevgeni Prighozin και της μισθοφορικής ομάδας του, της Wagner.