MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!! Η Μαρία Σπυράκη ξεκίνησε πόλεμο κατά της ελευθερίας του διαδικτύου

Η Μαρία Σπυράκη «πρώην δημοσιογράφος» έχει σκοπό να μας κλείσει τα στόματα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Σαφή ταυτότητα blog και υπεύθυνο διαχειριστή κάθε διαδικτυακού ημερολογίου ζητεί εδώ και τώρα από την ελληνική κυβέρνηση η πρώην δημοσιογράφος και νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Εκλογές ακόμα και μέσα στο Νοέμβριο!

Έτοιμοι για όλα –ακόμα και για εκλογές σε ενάμιση μήνα περίπου- είναι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, που περιμένουν πραγματικά με κομμένη την ανάσα την έκβαση της αυριανής συνάντησης με την τρόικα. 

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Στο σπίτι του και κάποιες ώρες στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και υπουργούς του, ετοιμάζοντας τις βασικές αμυντικές γραμμές της κυβέρνησής του απέναντι στην τρόικα, που έρχεται αγριεμένη.

Κομισιόν: Κάντε απολύσεις, κόψτε μισθούς και συντάξεις!

«Ολα στον αέρα» φαίνεται πως είναι το συμπέρασμα που εξάγεται από τα όσα αναφέρουν οι Βρυξέλλες για την επόμενη αξιολόγηση και το νέο γύρο διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την Τρόικα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις Βρυξέλλες όλα τα καυτά ζητήματα παραμένουν ανοιχτά, καθώς, η ΕΕ εκτιμά ότι οι εξαγγελίες περί φοροελαφρύνσεων πρέπει να εξεταστούν λεπτομερώς, αλλά διατυπώνει και ανησυχίες για την πορεία των μεταρρυθμίσεων. Ανάμεσα σε άλλα επισημαίνει ότι πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στους ανώτατους μισθούς, να απελευθερωθούν οι ομαδικές απολύσεις και να ολοκληρωθούν όλα τα προαπαιτούμενα τα οποία υπολογίζονται σε... χίλια.

Οι Γερμανοί βγάζουν στη δημοπρασία νομίσματα που "ξάφρισαν" από την Αμφίπολη!

Η Γερμανία διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο αρχαιολογική συλλογή χωρίς να έχει αρχαία ιστορία! Από που προέρχονται; Μα κυρίως από την Ελλάδα.
Ειδικά στην περίοδο της κατοχής οι Γερμανοί ξεπέρασαν κάθε όριο αρπαγής αρχαιολογικών θησαυρών. Η Αμφίπολη που αυτή τη περίοδο απασχολεί δεν εξαιρέθηκε.

Όπως θα διαβάσετε στο εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενο που ακολουθεί αυτή τη περίοδο στην Γερμανία γίνονται δημοσπρασίες αρχαίων. Και ανάμεσα στ΄ άλλα στο "σφυρί" βγαίνουν και νομίσματα από την Αμφίπολη!

Κατοχικό Δάνειο και Πολεμικές Αποζημιώσεις - Εστάλη στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Αίτημα​: Η Γερμανία Πρέπει να Πληρώσει στην Ελλάδα τις Προ Πολλού Οφειλόμενες Υποχρεώσεις της.

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941.

Επίθεση Καμμένου στην κυβέρνηση – Ξέρουν πως έχουν αποτύχει

Επικριτικός για μια ακόμα φορά προς την κυβέρνηση και τη μνημονιακή της πολιτική εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 

Ο κ. Καμμένος τόνισε αρχικά πως μαζί με τον βαρύ χειμώνα, έρχεται και η ανεργία η οποία και φέτος θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες Έλληνες. Μάλιστα, ο ίδιος έδωσε έμφαση στο πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η κυβέρνηση και το γνωρίζει και η ίδια. «Ξέρουν πως έχουν αποτύχει» είπε για την πολιτική που έχουν ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. 

«Να πληρώσει τώρα η Hochtief 600 εκατ. ευρώ ΦΠΑ!»

Ιστορική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών δικαιώνει το ελληνικό δημόσιο έναντι της γερμανικής εταιρείας που δεν ήθελε να καταβάλει ΦΠΑ στην χώρα μας 

Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ελληνική Δικαιοσύνη που – αν μη τι άλλο – προσπαθεί να κάνει την δουλειά της. Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη η γερμανική εταιρεία Hochtief που για 20 χρόνια εκμεταλλευόταν το αεροδρόμιο καλείται τώρα να πληρώσει 600 εκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ που δεν είχε καταβάλλει.