MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Καρυστιανού προς Μητσοτάκη: «Αποποιηθείτε της ασυλίας σας, δείξτε σεβασμό στους νεκρούς και στη δικαιοσύνη»

Το έγκλημα των Τεμπών και η συγκάλυψη του δεν τέθηκαν παρά μόνο σε μια ερώτηση στη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Η προσπάθεια να μπει το θέμα στην άκρη και να ξεχατεί είναι διαρκής αλλά αναποτελεσματική. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε απαράδεκτες τις κατηγορίες για συγκάλυψη για να λάβει σκληρή απάντηση από την Μαρία Καρυστιανού.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών και θυμάτων-πληγέντων των Τεμπών 2023 σε ερώτηση σχετικά με καταγγελίες για κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης και παραπληροφόρησης ο πρωθυπουργός «απάντησε ότι οι κατηγορίες για το μπάζωμα είναι απαράδεκτες».

Ν.Τραμπ: «Δεν θα επιτρέψω στους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νοθεία ξανά στις εκλογές όπως το 2020 – Θα έχουμε πλήρη έλεγχο»!

«Θα διωχθεί ποινικά οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε εξαπάτηση ή απάτη στην εκλογική διαδικασία του 2024»
 
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα διώξει ποινικά οποιονδήποτε εμπλέκεται σε εξαπάτηση ή απάτη στην εκλογική διαδικασία του 2024 και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει στους Δημοκρατικούς να διαπράξουν νοθεία όπως του 2020!
 
Προειδοποίησε χαρακτηριστικά για «μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης» για όποιον υπονομεύει την δημοκρατική διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων ψηφοφόρων και των διεφθαρμένων αξιωματούχων, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει, ποτέ ξανά στις ΗΠΑ!
 

Εκεί μας κατάντησαν: Πιο κάτω από Γκάνα και Τζιμπουτί η Ελλάδα στον Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας

H σχετική λίστα δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το «The Heritage Foundation» και αποτυπώνει την πραγματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε μία χώρα
 
Αίσθηση και τεράστιο προβληματισμό προκαλεί η κατακόρυφη πτώση της Ελλάδας (για ακόμη μια φορά!) στην ετήσια λίστα που καταρτίζεται σχετικά με τον Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας.
 
H σχετική λίστα δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το «The Heritage Foundation» και αποτυπώνει την πραγματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε μία χώρα.
 

«Πόλεμος» υψηλής τάσης στο Αιγαίο!

Πώς ο Ερντογάν με το τουρκολυβικό μνημόνιο και σύμμαχο την πλήρη αφωνία της κυβέρνησης Μητσοτάκη κόβει την ηλεκτρική διασύνδεση της Ελλάδας με την Κύπρο
 
Μόλις λίγες εβδομάδες απομένουν πριν από τη νέα συνάντηση ΜητσοτάκηΕρντογάν στη Νέα Υόρκη, με την ελληνική κυβέρνηση να στέλνει με όλους τους τρόπους μηνύματα προς την Αγκυρα, ότι είναι πολύ ευχαριστημένη από την επίπλαστη ηρεμία στο Αιγαίο και να δηλώνει την πρόθεσή της να εξακολουθήσει να κάνει τα στραβά μάτια, όταν η Τουρκία συνεχώς καταπατά ελληνική κυριαρχία με συνεχείς ασκήσεις με UAV στις ελληνικές βραχονησίδες και απαιτεί πλήρη ελληνική απραξία στην περιοχή ανατολικά των Ρόδου – Καστελόριζου – Καρπάθου- Κάσου – Κρήτης.