MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ενεργειακή Κρίση & Οικονομικές Συνέπειες στην Εποχή της Πανδημίας

Ενεργειακή Κρίση - Ενεργειακή Φτώχεια- Εμπλοκή στις Εφοδιαστικές Αλυσίδες και Επισιτιστικό Ζήτημα στο καιρό της Πανδημίας και της Ενεργειακής Μετάβασης . Στο επίκεντρο η Οικονομία σε Παγκόσμιο Επίπεδο, Ευρωπαικά και στη πορτοφόλι της κοινωνίας και των νοικοκυριών.


Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και καταθέτουν την άποψη τους :

- Ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο , Κωνσταντίνος Μελάς

- Ο Ηλίας Κονοφάγος , Χημικός Μηχανικός του Ελβετικού Ομόσπονδου Πολυτεχνείου της Λοζάννης, Μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών

BLACKROCK και VANGUARD ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η BlackRock και η Vanguard Group, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, κατέχουν την Big Pharma, κατέχουν την Big Media, κατέχουν τον κόσμο.


Ένα παγκόσμιο μονοπώλιο που το γνωρίζουν ελάχιστοι


Από τον Dr. Joseph Mercola

https://childrenshealthdefense.org/defender/blackrock-vanguard-own-big-pharma-media/

Επιλογή-Επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας


Οσμή ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ;;; Reuters: «Εκατομμύρια μετανάστες θα μείνουν ανεμβολίαστοι επειδή οι εταιρείες φοβούνται ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ λόγω παρενεργειών»

Τι συμβαίνει εδώ;;; Οι πολίτες κρατών που εκβιάζονται καθημερινά γιατί δεν καλύπτονται από πουθενά;;;


Δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες ενδέχεται να μείνουν εκτός ενός μεγάλου εμβολιαστικού προγράμματος κατά του covid, επειδή οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες ανησυχούν για νομικούς κινδύνους από επιβλαβείς παρενέργειες.

Το παραπάνω μεταδίδει σε εκτενές ρεπορτάζ του το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχους και εσωτερικά έγγραφα της Gavi, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που διαχειρίζεται το επίμαχο πρόγραμμα.

Οι νομικές ανησυχίες είναι ένα πρόσθετο εμπόδιο για τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μιλά στην Ελλάδα! ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ την Φον ντερ Λάιεν για την ΧΟΥΝΤΑ

Η «φίλη» του πρωθυπουργού είχε το αυτί στο ακουστικό, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!


Ο Robert BS “Rob” Roos είναι Ολλανδός πολιτικός που υπηρετεί ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) από τις 2 Ιουλίου 2019. Είναι μέλος του πολιτικού κόμματος JA21 , στο οποίο προσχώρησε μετά την αποχώρησή του από το Φόρουμ για τη Δημοκρατία (FvD) το 2020.

Σε μια σύντομα αλλά καταιγιστική ομιλία, παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, ζήτησε να μην εφαρμοστεί ο πανευρωπαϊκός υποχρεωτικός εμβολιασμός, ειδάλλως, η δημοκρατία θα πέσει και προφανώς θα αντικατασταθεί από την τυραννία, όπως έχει προβλέψει ο Σωκράτης.