MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ρωσία γελοιοποιεί την Ευρώπη μέσω Gazprom: Ο Nord Stream μένει κλειστός επ' αόριστον λόγω… νέου τεχνικού ζητήματος

Εμπαιγμός από Putin... με μοχλό τον αγωγό Nord Stream... - Εάν το κλείσιμο του αγωγού συνεχιστεί επί μακρόν, νοικοκυριά, εργοστάσια και οικονομίες θα τεθούν σε κίνδυνο, λέει το Bloomberg


Τον πόλεμο νεύρων με την Ευρώπη συνεχίζει η Ρωσία, με την ρωσική εταιρεία Gazprom να ανακαλύπτει… νέο τεχνικό πρόβλημα στον αγωγό Nord Stream και να τον αφήνει κλειστό παρά τις περί τού αντιθέτου διαβεβαιώσεις για επαναλειτουργία του το ερχόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας τις έμμεσες απειλές σχετικά με το embargo σε όσες χώρες επιβάλλουν πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου. 
 
Κι όλα αυτά την ίδια ημέρα, που οι υπουργοί Οικονομικών του G-7 συνεδρίασαν με βασικό θέμα την συμφωνία για… την ανώτατη τιμή.
 

Τάσος Λαυρέτζος: Δεν θέλουν λύση δημογραφικού. Νταβούτογλου: Η Τουρκία προστάτης των ελληνοποιημένων

Τάσος Λαυρέτζος: Δεν θέλουν λύση δημογραφικού. Νταβούτογλου: Η Τουρκία προστάτης των ελληνοποιημένων μουσουλμάνων Από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα», με την Δέσποινα Μποτίτση, στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης της 20-7-2022. 
 
Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00-13.00.