MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

FT: Τα «Bidenomics» είναι ένα όμορφο σύνθημα, αλλά κενά λόγια

Pic.: Americans for Prosperity
Freepen.gr -
Η έρευνα των FT δείχνει ότι οι πρωτοβουλίες ύψους 84 δισ. δολαρίων που ανακοινώθηκαν κατά το πρώτο έτος εφαρμογής του νόμου IRA and Chips Act παρουσίασαν επιβράδυνση, σημειώνουν οι «Financial Times».

Περίπου το 40% των μεγαλύτερων αμερικανικών μεταποιητικών επενδύσεων που ανακοινώθηκαν κατά το πρώτο έτος της εμβληματικής βιομηχανικής και κλιματικής πολιτικής του Τζο Μπάιντεν έχουν καθυστερήσει ή ανασταλεί, σύμφωνα με έρευνα των «Financial Times».

Τα δάνεια του Νεο Ελληνικού Κράτους Κ Γρίβας, Γ Αδαλής

Ο καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας και ο οικονομέτρης Γιώργος_Αδαλής καλεσμένοι του Αντρέα Μαζαράκη στην εκπομπή "ο_εξαρχείων" της 09ης Δεκεμβρίου 2021 συζητούν για τα δάνεια του νεοελληνικού κράτους
 

14.000 Βρετανοί μήνυσαν την κυβέρνηση για μόνιμες βλάβες που προκλήθηκαν στην υγεία τους από τα εμβόλια κατά του Covid-19!

Στην Ελλάδα έγιναν περί τα 2 εκατ. δόσεις του εμβολίου της ΑstraZeneca με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ
 
Χιλιάδες Βρετανοί έχουν υποβάλει αίτηση για πληρωμές και αποζημιώσεις από την κυβέρνηση για βλάβες και προβλήματα που τους προκάλεσαν τα εμβόλια εναντίον του Covid-19.
 
Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν ήδη καταβληθεί πληρωμές για παθήσεις όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, επικίνδυνοι θρόμβοι αίματος, φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, υπερβολικό οίδημα του εμβολιασμένου άκρου και παράλυση προσώπου.