MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Κώστας Γρίβας, Δημ. Ριζούλης: Ιδεοληψία προς εξάλειψη του Έθνους η ανανέωση πληθυσμού με μετανάστες

( John.k - Η Τριτοκοσμική Πρόεδρος της «Δημοκρατίας», δεν εκφράζει τους Έλληνες πολίτες … ) 
 
Κώστας Γρίβας, Δημ. Ριζούλης: Ιδεοληψία προς εξάλειψη του Έθνους η ανανέωση πληθυσμού με μετανάστες Κώστας Γρίβας και Δημήτρης Ριζούλης περί δημογραφικού και μετανάστευσης, με αφορμή τη δήλωση της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου για ανανέωση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες. 
 
Από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον Στέργιο Καλόγηρο στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα Τηλεόραση», της 7-6-2021.
 

Θα «ξηλώσουν» το Σύνταγμα; Χαμός πάλι με Κούβελα – Ειρωνείες και ένταση

Κάποιοι θέλουν να υποχρεώσουν τους πάντες να κάνουν το εμβόλιο και να απομονώσουν τους «αρνητές», όπως τους ονομάζουν…


«Πρέπει αυτοί που εμβολιάζονται να έχουν περισσότερες δυνατότητες ή δεν πρέπει;», ρώτησαν τον καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα σε τηελοπτικό σταθμό, παρουσία της κας Παγώνη.

Ο καθηγητής προσπαθούσε να εξηγήσει πως το να παραδέχεται κάποιος πως έχει κάνει το εμβόλιο είναι μια «εμπιστευτική πληροφορία», την οποία δεν υποχρούται ο πολίτης να αποκαλύψει με κάποιο πιστοποιητικό, ώστε να πάρει προνόμια, ενώ το Σύνταγμα δεν επιβάλλει υποχρεωτικά τον εμβολιασμό.

Αμερικανική έκθεση: Ο κορονοϊός προήλθε από εργαστήριο στη Γουχάν

Φρουρός ασφαλείας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν κάνει νόημα σε δημοσιογράφους να απομακρυνθούν, μετά την άφιξη κλιμακίου του ΠΟΥ για αυτοψία στις 3 Φεβρουαρίου 2021 AP Photo/Ng Han Guan
 
Τροφή για νέα έντονη συζήτηση σχετικά με την έναρξη της πανδημίας δίνει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal, το οποίο αποκαλύπτει τα συμπεράσματα αμερικανικού κρατικού εργαστηρίου για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή ο ιός ενδέχεται να διέρρευσε από εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας, ενώ επισημαίνεται ότι τα συμπεράσματα αυτά έχουν βάσεις και αξίζουν να ερευνηθούν περαιτέρω.

Η WSJ, επικαλούμενη άτομα που έχουν γνώση του απόρρητου εγγράφου, επισημαίνει ότι η έκθεση καταρτίστηκε τον Μάιο του 2020 από το Lawrence Livermore National Laboratory στην Καλιφόρνια.