MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Open Society – Τζορτζ Σόρος: Κάλυψη παρατυπιών στην Ελλάδα;

Η Solidarity Now ελέγχεται από το ίδρυμα Open Society Center του γνωστού χρηματιστή Τζορτζ Σόρος (και άκρως δραστήριου στο μεταναστευτικό-προσφυγικό) δημιουργούνται πολύ αρνητικές εντυπώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων στις 14 Οκτωβρίου 2019 η δημοτική παράταξη «Αθήνα για την Ελλάδα» είχε φέρει προς συζήτησή το ότι η ΜΚΟ Solidarity Now, που ανήκει στο διεθνές δίκτυο του κ. Σόρος, παραπλανά το κοινό, αφού σε σχετική πινακίδα της ανέφερε ότι υπό την αιγίδα της βρίσκεται και η Υπηρεσία Ασύλου, όπως αναφέρει το defencepoint.gr

των Γιώργου Καραμπελιά και Γιάννη Ξένου

Σύμφωνα με το ΑΡΔΗΝ-ΡΗΞΗ: «Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη που απευθύνθηκε στον δημοτικό μας συνδυασμό η ΜΚΟ Solidarity Now στο κτήριο του Φρουραρχείου, που της έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Αθηναίων, παρουσιάζει σε σχετική πινακίδα της την Υπηρεσία Ασύλου, ως υπηρεσία που παρέχεται από την ίδια! (Επισυνάπτουμε σχετική φωτογραφία). 

Ο βρώμικος πόλεμος της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας: Πως χρησιμοποιεί (δυστυχώς) τους ξένους δημοσιογράφους;


Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας (ΕΔΩ) ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αντιμετωπίσει μπαράζ δημοσιευμάτων εναντίον της Ελλάδας, εκπορευόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), είναι εξαιρετικά σημαντική.

Οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς στο 100%, απλά ελπίζουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν και οι ξένοι συνάδελφοι ΔΕΝ θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν μέσα από τα γραφόμενά τους τα “fake news” της τουρκικής ΜΙΤ. Το δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, το οποίο αμφισβητείται πλέον με στοιχεία, προκάλεσε μεγάλη ζημία, όπως έγραφα και χθες και είναι ευτύχημα ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να δράσει και να προειδοποιήσει τους λίγους ξένους δημοσιογράφους που έχουν «τσακωθεί» με την αλήθεια.

Κορωνοϊός: Εικόνες «αποκάλυψης» σε ολόκληρο τον πλανήτη - Οι άνθρωποι έχουν «εξαφανιστεί»

Λένε πως η ζωή μιμείται την τέχνη και στην προκειμένη περίπτωση μιμήθηκε μία τέχνη την οποία δεν θα θέλαμε να... μιμηθεί και συγκεκριμένα τις δυστοπικές ταινίες.

Εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού , πλέον πολλές πόλεις στον πλανήτη έχουν «ερημώσει» θυμίζοντας αποκαλυπτικές σκηνές από ταινίες που το ανθρώπινο είδος εξαφανίζεται. 

Εκατομμύρια κάτοικοι στον πλανήτη (ανάμεσά τους και οι Έλληνες) έχουν λάβει αυστηρές εντολές να παραμείνουν στα σπίτια τους με αποτέλεσμα δρόμοι και κτήρια σε όλο τον κόσμο να είναι παντελώς άδεια.

Σε δραστικά μέτρα προχωρούν όλο και περισσότερες χώρες στον κόσμο για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού , με τον πανικό να έχει εξαπλωθεί παντού.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις οι νεκροί από τον κορωνοϊό φτάνουν 5,077 ενώ τα συνολικά κρούσματα είναι 136,895 σε 123 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι διπλωματικές και στρατιωτικές ήττες του Ερντογάν και το βήμα εμπρός

Γράφει ο Ιωάννης Φουρνάρος

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τη Μόσχα στις 5 Μαρτίου με αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου. Λίγες μέρες αργότερα, η ρωσική κρατική τηλεόραση δημοσίευσε υλικό που έδειχνε ότι η Τουρκική αντιπροσωπεία περίμεναν στην πόρτα του Ρώσου προέδρου. Το βίντεο δείχνει τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη. Προφανώς πλέον, ο Ερντογάν φάνηκε ότι στην συνάντηση δεν κατείχε κανένα διπλωματικό χαρτί πολιτικής και διαπραγματευτικής αξίας. 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Ηνωμένες Πολιτείες: Διάγγελμα του προέδρου Τραμπ στον αμερικανικό λαό

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε τις Ηνωμένες
Πολιτείες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
EPA, MICHAEL REYNOLDS
Αντιμέτωπος με την πανδημία του νέου κορονοϊού, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού, ανακοινώνοντας πως 50 δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής βοήθειας καθίστανται διαθέσιμα σε Πολιτείες και τοπικές κυβερνήσεις για την καταπολέμηση του ιού. 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον Κήπο των Ρόδων του Λευκού Οίκου, προσπαθώντας να δείξει στους Αμερικανούς πολίτες ότι αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα τον νέο κορονοϊό, αφού επί εβδομάδες έδειχνε να υποβαθμίζει την απειλή.