MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Οι πυρκαγιές (ξανα) καίνε το πολιτικό κεφάλαιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Κάτω από τη βάση στον τομέα της πρόληψης

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που είχε μπροστά της ανοικτά τα μέτωπα της ακρίβειας και της ακριβής ενέργειας, τα ελληνοτουρκικά και το ενδεχόμενο έλλειψης του φυσικού αερίου, βλέπει να ροκανίζεται το πολιτικό της κεφάλαιο άλλο ένα καλοκαίρι στις πυρκαγιές


Ανυπολόγιστη είναι και θα είναι η φθορά της κυβέρνησης καθώς με το «καλημέρα» του καλοκαιριού ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές με κυριότερη τη φωτιά στην Πεντέλη που έκαψε περιουσίες στις κατοικημένες περιοχές στην Ανθούσα, Παλήνη, Ντράφι, Διώνη και στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης. 
 

Αργά ή γρήγορα ο Κ. Μητσοτάκης θα έχει τη μοίρα του Johnson ή Draghi – Φόβος των βουλευτών να πάνε στο νομό τους

Οι βουλευτές της ΝΔ γνωρίζουν ότι σε εκλογές με απλή αναλογική τουλάχιστον 30-40 βουλευτές δεν θα εκλεγούν.

 
Mε μαύρη καρδιά θα πάνε οι βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στις περιφέρειες αυτό το Σαββατοκύριακο και η αιτία είναι η εξέλιξη με το επικοινωνιακό φιάσκο για το power pass. 8 στους 10 πήρανε ποσά μέχρι 200 ευρώ και η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη καθώς οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές και οι περισσότεροι έχουν βάλει την εξόφληση των εκκαθαριστικών λογαριασμών σε δόσεις.