MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Σοκάρουν τα αποτελέσματα ιαπωνικής έκθεσης: «Αυξήθηκαν οι θάνατοι από καρκίνο μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά Covid»

«Ειδικά όσοι έκαναν την τρίτη δόση κινδυνεύουν περισσότερο»
 
Ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο Cureus με τίτλο «Αυξημένη ηλικιακά προσαρμοσμένη θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση mRNA», σοκάρει με τα αποτελέσματα της καθώς υποδεικνύει σημαντική αύξηση στους θανάτους από την επάρατη νόσο μετά τον εμβολιασμό με ενέσεις mRNA κατά του Covid.
 
Πληθαίνουν έτσι οι ενδείξεις πως τα προβλήματα μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς θα είναι πολύ μεγαλύτερα για τις δυτικές κοινωνίες.
 

Βουλευτές πούλησαν τα εθνικά συμφέροντα

Υπερψηφίστηκε η απαράδεκτη εισήγηση της Μπακογιάννη. Ποιοι υπέγραψαν την τεράστια προδοσία απέναντι στη μαρτυρική Κύπρο 

Εξαιρετικά αρνητικές για τα συμφέροντα της Κύπρου και το κατοχικό καθεστώς είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης μετά την απαράδεκτη υπερψήφιση της εισήγησης της Ντόρας Μπακογιάννη για να γίνει μέλος το Κόσοβο.
 
Συνολικώς τέσσερις Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της ένταξης του Κοσόβου, ανοίγοντας το κουτί της Πανδώρας για τη μαρτυρική Μεγαλόνησο σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κλιμακώνει τις προσπάθειές του για αναβάθμιση του ψευδοκράτους.