MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Γ. Κοντογιώργης : Να βγει ο πολίτης από τα πλαστά διλήμματα του συστήματος

Ο πανεπιστημιακός δάσκαλος και συγγραφέας , Γιώργος Κοντογιώργης σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τους ακροατές του 98.4 , ξεκινώντας από την «καταδίωξη» της ιδιοκτησίας στην Ελλάδα με επιτομή το κτηματολογικό και την δασική πολιτική, φτάνει στη κριτική ενός συστήματος που το μόνο που αναπαράγει όπως είπε, είναι ένα σύστημα «εκλόγιμης μοναρχίας» και καλεί τους πολίτες με γνώση και καθημερινή θέση να βγουν , όπως λέει, από τα πλαστά διλήμματα ενός συστήματος, που κατ επίφαση χρησιμοποιεί την Δημοκρατία , μόνο για όρους αναπαραγωγής , του εκάστοτε «εκλεγμένου μονάρχη», όπως εξηγεί ο ίδιος. 
 

Γιατί κανείς δεν μιλάει για το φάρμακο κατά του covid – 19; - Μήπως οι κυβερνήσεις έγιναν πωλητές των εμβολίων;

Γιατί στην περίπτωση του covid – 19 θεωρείται ύβρις προς την επιστήμη ή ταμπού ή προκλητική συμπεριφορά να θέσει κανείς το εξής απλό ερώτημα.... φάρμακο δεν μπορεί να παρασκευαστεί;


Προκαλούν αλγεινή εντύπωση τα όσα διαδραματίζονται με την υπόθεση covid – 19, εμβολιασμός, αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
Στην αρχή η Κίνα προσπάθησε να κρατήσει μυστικό ένα σοβαρό πρόβλημα που έμελλε να αποδειχθεί παγκόσμια πανδημία. 
 
Η Κίνα το κράτησε κρυφό επειδή είναι υπαίτια, διέπραξε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η Κίνα καθώς ο ιός είναι εργαστηριακός, δημιουργήθηκε στο εργαστήριο βιολογίας του Wuhan της Κίνας. 
 

Έρικ Κλάπτον, ο μύθος της ροκ απομυθοποιεί τα εμβόλια covid19.”Φοβάμαι τι μπορεί να κάνει ο εμβολιασμός στα παιδιά μου”! ”Δεν ένιωθα τα χέρια μου.

Φοβόμουν δεν θα ξαναπαίξω κιθάρα.”Κατηγορεί την προπαγάνδα!


Έρικ Κλάπτον, ένας μύθος της ροκ απομυθοποιεί τα εμβόλια covid19. O Eric Clapton με νέα παρέμβαση του 14/6/21 μιλάει αυτή τη φορά για τις πολύ δυνατές παρενέργειες του εμβολιασμού του όπως επί του ανοσοποιητικού του ενώ λέει πως παρέλυσε το χέρι του για 3 εβδομάδες. Σταμάτησε να κοιτάζει τηλεόραση κι αισθάνεται καλύτερα. Είναι πολύ ανήσυχος κι εκφράζει τον προβληματισμό του για τις παρενέργειες που θα έχει το εμβόλιο στα παιδιά..’‘Φοβάμαι τι μπορεί να κάνει ο εμβολιασμός στα παιδιά μου” λέει.. Ασκεί κριτική ασφαλή εκ των έσω αφού υποβλήθηκε στον εμβολιασμό..”έχασα την αίσθηση των χεριών μου για 3 εβδομάδες” λέει..

Για τα εμβόλια Covid-19, ο Clapton δήλωσε πως εμβολιάστηκε για το καλό των παιδιών του αλλά αποκάλυψε ότι υπέφερε από σημαντικές παρενέργειες και ήταν « απών για το λογαριασμό για 1 εβδομάδα » με « αγωνία » και « διαρκή πόνο. »

Ο στρίγκλος που έγινε για λίγο αρνάκι

«Δεν θέλω να συναντηθώ με τον Κυρ. Μητσοτάκη γιατί οι Έλληνες σκότωσαν πρόσφυγες. Τα σύνορά μας δεν κλείνουν και δεν θα συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα. Οι Έλληνες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον πέντε άτομα στα σύνορα, με βάση όσα ξέρω ως τώρα. Επιπρόσθετα, βουλιάζουν βάρκες και η προσέγγισή τους είναι βίαιη», «Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο και να φωτογραφηθώ μαζί με εκείνον. Προσπάθησαν αρκετοί να με πείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά». 

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης


Αυτά έλεγε ο λαλίστατος αρχηγός της «Φαμίλιας Ερντογάν» για τον Έλληνα πρωθυπουργό τον Μάρτιο του 2020, όταν είχε εξαπολύσει στον Έβρο τις ορδές των (δήθεν) προσφύγων οι οποίες όμως μιλούσαν Τουρκικά, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και να την σύρει σε ένα υποχρεωτικό «συμβιβασμό» με όρους νικητή σε ηττημένο πολεμικής αναμέτρησης.

Ρότζερ Γουότερς για Ζούκερμπεργκ: «Ένας από τους πιο ισχυρούς ηλίθιους στον κόσμο»!

Αφορμή για τα... Γαλλικά του πρώτου ήταν το αίτημα του δεύτερου να χρησιμοποιήσει το «Another Brick in the Wall, Part 2» των Pink Floyd σε διαφήμιση


Ένα μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ» είπε ο Ρότζερ Γουότερς στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όταν ο τελευταίος του ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το θρυλικό κομμάτι των Pink Floyd «Another Brick in the Wall, Part 2», σε μια νέα του καμπάνια για τα social media.

Μάλιστα, ο φανατικός ακτιβιστής και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, όχι μόνο αρνήθηκε τους… κουβάδες με δολάρια που του προσέφερε ο Mr. Facebook, αλλά, μεταξύ άλλων, τον «στόλισε» με ποικίλα διόλου κολακευτικά κοσμητικά επίθετα. «Και η απάντησή μου είναι: “Άντε γ@@ου, δεν υπάρχει περίπτωση”», δήλωσε ότι του είπε ο Γουότερς, προσθέτοντας ότι «το αναφέρω μόνο γιατί αυτό είναι μία ύπουλη κίνηση εκ μέρους τους, να κατακτήσουν τα πάντα. Δεν θα γίνω μέρος αυτής της αηδίας, Ζούκερμπεργκ».