MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Η Τρόικα της ντροπής

Διαπιστώνεται καθαρά πως η Τρόικα Εξωτερικού κυβερνάει την Ελλάδα, μέσα από το Επιτελικό Κράτος που την υπηρετεί, μαζί με τα υπόλοιπα δύο κόμματα της Τρόικα Εσωτερικού – ενώ φαίνεται πως σχεδιάζεται η τοποθέτηση μίας επόμενης «κυβέρνησης Τσολάκογλου», αποτελούμενης από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έτσι θα δεθούν πισθάγκωνα οι Έλληνες, για να μην αντιδράσουν στη συνέχιση της λεηλασίας τους, στη μεταναστευτική εισβολή, στη μετατροπή της κοινωνίας τους σε πολυπολιτισμική για να είναι ευκολότερα ελεγχόμενη, στην παράδοση του μισού Αιγαίου και όχι μόνο στην Τουρκία κοκ. – ενώ θα συνεχίζεται η χειραγώγηση τους, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στα μνημόνια της καταστροφής και στην υποταγή στη Γερμανία. Ασφαλώς όμως δεν είναι εναλλακτική λύση η καταστροφή μέσω των μνημονίων που έχει βιώσει η Ελλάδα, πόσο μάλλον αφού θα επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό – οδηγώντας την επιπλέον σύντομα στον ακρωτηριασμό της εθνικής της κυριαρχίας. Δυστυχώς χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση των Ελλήνων, επειδή οδηγήθηκαν σταδιακά στο σημερινό τους κατάντημα – με το γνωστό τέχνασμα του βατράχου που τοποθετείται στην αρχή σε χλιαρό νερό, οπότε δεν αντιδράει όταν γίνεται σιγά-σιγά καυτό, προκαλώντας το θάνατο του.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ: Το διεθνές επιστημονικό συνέδριο που απέκρυψαν τα συστημικά κανάλια! Τα βίντεο που λύνουν όλες τις απορίες για την πανδημία

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020. Πρόκειται, για μία πρωτοβουλία προερχόμενη από την Ελληνική Επιστημονική Κοινότητα και πιο συγκεκριμένα της Ανεξάρτητης Συμμαχίας των Γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία στόχο είχε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας στα ζητήματα που αφορούν την πανδημία.