MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Δημήτρης Σταθακόπουλος στο pagenews.gr: Αποκάλυψη- ΟιΤούρκοι χαρακτήριζαν το Αιγαίο Ελληνική Θάλασσα

Ο κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος Οθωμανολόγος, νομικός μιλάει για το ότι οι Τούρκοι χαρακτήριζαν το Αιγαίο Ελληνική Θάλασσα
 

«Μία είναι η απάντηση στους Τούρκους: Μόλων Λαβέ, ελάτε…»- Δημήτρης Δρόσος

Η απάντηση σε όσα απαράδεκτα ισχυρίζονται κάθε μέρα οι Τούρκοι, μιλώντας με περιφρόνηση για την Ελλάδα είναι κατά τον Υποπτέραρχο ε.α Δημήτρη Δρόσο είναι μία: «Μολών Λαβέ…Ελάτε».


Ο κ.Δρόσος μιλά για τα ελληνοτουρκικά ,τη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή , τον οικονομικό πόλεμο , τους εξοπλισμούς και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται, την ανάγκη αναγέννησης της παλλαϊκής ,γιατί όπως λέει «δεν αρκούν μόνο οι εξοπλισμοί».

Σχολιάζει με εύστοχο τρόπο το πρωθυπουργικό ατόπημα να συγκρίνει την Έξοδο του Μεσολογγίου με το Αζοφστάλ και τους Αζοφ.

Επιμένει στη φίμωση του διαδικτύου με άλλοθι τα fake news

Tα social media του χαλάνε το αφήγημα της (ψεύτικης) ευημερίας


Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε χθες στην -κατά την γνώμη του- ανάγκη να ελεγχθεί το διαδίκτυο με το πρόσχημα της παραπληροφόρησης και της διακίνηση ανυπόστατων φημών. Το είπε στο Κογκρέσο, το είπε στο Νταβός, το είπε στο Boston College, το είπε παλαιότερα στη Βουλή, σε συνεντεύξεις, το είπε και χθες στο υπουργικό συμβούλιο, δείχνοντας ότι ο έλεγχος της διακίνησης της πληροφορίας τού έχει γίνει εμμονή και ότι τα social media του χαλάνε το αφήγημα της (ψεύτικης) ευημερίας που θέλει να περάσει…