MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Υπάρχει πολιτική βούληση να σταματήσουμε τις τουρκικές απειλές;

Καλεσμένος ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ. Παντείου πανεπιστημίου, τουρκολόγος, νομικός.
 
Συζήτηση με θέμα Διεθνές Δίκαιο , Casus Belli (κάζους μπέλι), Τουρκία, γεωπολιτικά

Άρθρο – βόμβα της New York Post για τις κυρώσεις που εξελίσσονται σε παγκόσμιο σκάνδαλο

Οι κυρώσεις καταστρέφουν τη Δύση, ενώ απογειώνουν την οικονομία της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας!
 
Σε παγκόσμιο σκάνδαλο φαίνεται ότι εξελίσσονται οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας που επέβαλαν συγκεκριμένα λόμπι της Δύσης, τα οποία και επωφελούνται από αυτές αποκομίζοντας δισεκατομμύρια.
 
Το άρθρο της New York Post είναι ενδεικτικό για την αυτοκτονική πολιτική που όχι μόνο δεν πλήττει τον Πούτιν, αλλά αντίθετα καταστρέφει τις δυτικές οικονομίες, απογειώνοντας παράλληλα την Κίνα και την Ινδία που εξασφαλίζοντας ενέργεια σε χαμηλές τιμές, αυξάνουν ραγδαία την ανταγωνιστικότητα τους.
 

Η ώρα της αλήθειας για Covid – Δικαστήριο καλεί τον Fauci ως κατηγορούμενο για τη λογοκρισία, που επιβλήθηκε στο διαδίκτυο

Οι γενικοί εισαγγελείς της Λουιζιάνα και του Μιζούρι και άλλοι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Joe Biden και άλλοι κατηγορούμενοι εξανάγκασαν εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να «καταστέλλουν δυσμενείς για την κυβέρνηση απόψεις και περιεχόμενο» σχετικά με τον Covid
 
Ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε τον Anthony Fauci και άλλους ανώτατους αξιωματούχους να καταθέσουν ενόρκως για υπόθεση συμπαιγνίας της αμερικανικής κυβέρνησης με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας για τη λογοκρισία χρηστών του διαδικτύου.
 

ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πειραματόζωο του Δημόσιου Χρέους-Δ.Λυμπερόπουλος

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟY

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ


1. Τα Εθνικά Διλήμματα


Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: Είτε θα εφαρμόζει τα αποτυχημένα προγράμματα μακροοικονομικής προσαρμογής πού της επέβαλαν οι Δανειστές είτε θα προχωρήσει αποφασιστικά και μεθοδευμένα, σπάζοντας τα Δεσμά του Χρέους, για μια νέα πορεία.

Η πατρίδα μας, παρά τα φτιασιδώματα(πχ, Άρση της Αυστηρής Εποπτείας), θα εξακολουθήσει να τελεί υπό επιτήρηση, τουλάχιστον, μέχρι να εξοφλήσει το 75% του Χρέους της, σύμφωνα με τους όρους πού υπέγραψε η Ελλάδα, με τον ESM, γεγονός, πού κατεπανάληψη, μας έχει δηλώσει ο επικεφαλής του, Γερμανός Ρέγκλινγκ. Ψευδέστατα, Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης, μας δηλώνουν, ότι «βγήκαμε από την Αυστηρή Εποπτεία», την ίδια ώρα πού το εγκληματικό ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ(ΤΑΙΠΕΔ), κατασκεύασμα των Δανειστών, «καταβροχθίζει» καθημερινά, ένα-ένα, Δημόσιο περιουσιακό στοιχείο, ξεπουλώντας τα σε αδίστακτους κερδοσκόπους, για να εισπράξει το αντίτιμο, το οποίο κατά μεγάλο μέρος, εμβάζει στους Τραπεζικούς λογαριασμούς των Δανειστών στο Λουξεμβούργο, για την εξόφληση, ενός κατασκευασμένου και μη Βιώσιμου Χρέους, το οποίο, σχεδόν, έχει διπλασιαστεί και βαίνει αυξανόμενο…