MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Πολίτες σε καθεστώς παρακολούθησης από την ΕΥΠ

Δημήτρης Τερζής

Εν μέσω πανδημίας η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εργαλειοποιείται από την κυβέρνηση για να συγκεντρώσει πληροφορίες και να παρακολουθήσει τη δραστηριότητα αντιεμβολιαστών, αλλά και πολιτών που εμπλέκονται στο μεταναστευτικό. Αναζητούνται το «ιδεολογικό» πρόσημο και τα προσωπικά δεδομένα. Τα μηνύματα της κεντρικής υπηρεσίας προς τα κλιμάκια ανά την επικράτεια.

Ενα εφιαλτικό όσο και δυστοπικό καθεστώς παρακολούθησης πολιτών από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αποκαλύπτει σήμερα η «Εφ.Συν.», στους οποίους περιλαμβάνονται υπάλληλοι μεταναστευτικών οργανισμών, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, αλλά και άνθρωποι που ασχολούνται με το προσφυγικό, ενώ στο στόχαστρο έχουν μπει και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αρνητών της πανδημίας όπου και διαπιστώνεται πλήρες «φακέλωμα» των διοργανωτών τους.

14 Νοεμβρίου σαν σήμερα: 1945 αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 14 Νοεμβρίου


1832…. Το πρώτο λεωφορείο, με κινητήρια δύναμη άλογα, κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

1899…. Η αμερικανίδα ρεπόρτερ Νέλι Μπλάι (πραγματικό όνομα Ελίζαμπεθ Τζέιν Κόκραν) ξεκινά την προσπάθειά της να ξεπεράσει τον ήρωα του Ιουλίου Βερν, Φιλέα Φογκ και πραγματοποιεί τον γύρο του κόσμου σε 72 ημέρες, 6 ώρες και 11 λεπτά.

1909…. Στην Ελλάδα, με σφοδρό κατηγορητήριο, ο “Στρατιωτικός Σύνδεσμος” ζητά από την κυβέρνηση την εκκαθάριση των δημόσιων υπηρεσιών και την απόλυση όλων των πρεσβευτών ως ανίκανων.

1910…. Λαμβάνει χώρα η πρώτη απονήωση στην ιστορία της αεροπορίας. Ο πρωτοπόρος αμερικανός αεροπόρος, Γιουτζίν Ιλάι, σηκώνει ένα αεροπλάνο από το κατάστρωμα του καταδρομικού «Μπέρμιγχαμ».

Σάββας Καλεντερίδης: Το σχέδιο με στόχο την καταστροφή Ελλάδας και Κύπρου

Σάββας Καλεντερίδης: Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η αθλιότητα! Συντάσσονται με το τουρκικό σχέδιο που έχει ως στόχο την καταστροφή της Ελλάδας και της Κύπρου

Την υποκρισία της Ευρώπης για το μεταναστευτικό και το βάρος που δέχεται η Ελλάδα με δάχτυλο της Τουρκίας σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή ZOOM στις 12 Νοεμβρίου 2021.
 

H Aυστρία αναμένει την Κυριακή την έγκριση Κοινοβουλίου για εγκαθίδρυση lockdown κατά ανεμβολίαστων! H EE επιτέλους είναι νεκρή όσο και ναζί. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙ!

H Aυστρία ανακοίνωσε πως περιμένει το πράσινο φως από το Κοινοβούλιο την Κυριακή για να εγκαθιδρύσει ένα lockdown κατά των ανεμβολίαστων ή όσων δεν έχουν νοσήσει και δεν έχουν εμβολιαστεί μετα πειραματικά σκευάσματα. Μια φορά ναζί πάντα ναζί. Ο ναζισμός αναβιώνει στην κοιτίδα ου με στοχευμένη γκετοποίηση πληθυσμών μισαλλοδοξίας και τιμωρητικού χαρακτήρα. H EE επιτέλους είναι νεκρή όσο και ναζί.


Οι ευγονιστές πειραματιστές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος….Από την καθαρότητα της ράτσας στην βιολογική καθαρότητα. Από τα γενεαλογικά και υγειονομικά διαβατήρια των ναζιστών στα νέου τύπου υγειονομικά διαβατήρια κοινωνικού αποκλεισμού. Από τα εβραϊκά γκέτο στα γκέτο των ανεμβολίαστων στο υγειονομικό απαρτχάιντ…