MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

H Aυστρία αναμένει την Κυριακή την έγκριση Κοινοβουλίου για εγκαθίδρυση lockdown κατά ανεμβολίαστων! H EE επιτέλους είναι νεκρή όσο και ναζί. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙ!

H Aυστρία ανακοίνωσε πως περιμένει το πράσινο φως από το Κοινοβούλιο την Κυριακή για να εγκαθιδρύσει ένα lockdown κατά των ανεμβολίαστων ή όσων δεν έχουν νοσήσει και δεν έχουν εμβολιαστεί μετα πειραματικά σκευάσματα. Μια φορά ναζί πάντα ναζί. Ο ναζισμός αναβιώνει στην κοιτίδα ου με στοχευμένη γκετοποίηση πληθυσμών μισαλλοδοξίας και τιμωρητικού χαρακτήρα. H EE επιτέλους είναι νεκρή όσο και ναζί.


Οι ευγονιστές πειραματιστές επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος….Από την καθαρότητα της ράτσας στην βιολογική καθαρότητα. Από τα γενεαλογικά και υγειονομικά διαβατήρια των ναζιστών στα νέου τύπου υγειονομικά διαβατήρια κοινωνικού αποκλεισμού. Από τα εβραϊκά γκέτο στα γκέτο των ανεμβολίαστων στο υγειονομικό απαρτχάιντ… 
 

Πηγή :  dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου