MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Οι 10+1 λαϊκισμοί του Κυριάκου

Ο Μητσοτάκης, την ώρα που καταγγέλλει τους πολιτικούς αντιπάλους του για δημαγωγία χωρίς ουσία, επιδίδεται σε έναν ανελέητο πόλεμο προπαγάνδας

Το λάβαρο της καταπολέμησης του λαϊκισμού έχει σηκώσει εδώ και πολύ καιρό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί γι’ αυτόν μιλά – είναι το αγαπημένο του θέμα.

Μόνο που βαφτίζει λαϊκισμό ό,τι δεν συμφωνεί με τις δικές του θέσεις και πολιτικές αποφάσεις, και τον χρεώνει πάντα στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί αυτό που καταγγέλλει το κάνει και ο ίδιος στον μέγιστο βαθμό και πάρα πολύ συχνά αυτά τα τρία χρόνια που κυβερνά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ… Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ!

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ


Ολοκληρώθηκε το πρώτο 6μηνο του 2022.

Την 1η Ιανουαρίου, ανάμεσα στους διασωληνωμένους, οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι (κυρίως τριπλο-εμβολιασμένοι) αποτελούσαν το 14% περίπου.

Σταδιακά αύξανε συνεχώς!

Η εθνική αναισθησία ελληνικών καναλιών

Η εθνική αναισθησία ελληνικών καναλιών


Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΤΑΡ, συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη, από τις 20 Ιουνίου 2022 αποτελεί (για λίγο) τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας ο οποίος μεταφέρει καθημερινά την τουρκική γλώσσα μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι, γεγονός που στηρίζουν με διαφημιστικό χρήμα δεκάδες πολυεθνικοί κολοσσοί αλλά δυστυχώς και αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο τηλεοπτικός ΣΤΑΡ μεταδίδει καθημερινά μια παμπάλαια τουρκοσειρά τζάμπα-πράμα η οποία υπάρχει ολόκληρη και δωρεάν στο διαδίκτυο (Ελιφ) μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Η μετάδοση της τουρκοσειράς ξεκίνησε το έτος 2018, σταμάτησε προσωρινά την πρωταπριλιά του 2022, επανήλθε από την 1η Ιουνίου 2022 νωρίς το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο.