MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Καθηγητής Κ. Γρίβας- Θεωρία νίκης απέναντι στην τουρκική πολεμική μηχανή

Στην εκπομπή LEADERS στις 6.6.2022 με τον Ηλία Παπανικολάου, ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας αναλύει το ρόλο που παίζει η ισχύς πυρός στο σύγχρονο πεδίο μάχης, την αναντίρρητη ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, γιατί η Τουρκία είναι εκείνη που θα πρέπει να φοβάται ένα θερμό επεισόδιο με τη χώρα μας καθώς και τα νέα δεδομένα με τα μαχητικά Rafale στις σχέσεις μας με τους γείτονες. 
 

Ταφόπλακα από Αδωνι και στους «χωρίς μεσάζοντες»

Αφροδίτη Τζιαντζή


«Οσο η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, τόσο οι θεσμοί της πρέπει να γίνονται περισσότερο κανονικοί», ήταν το επιχείρημα με το οποίο δικαιολόγησε την κατάργηση των αγορών χωρίς μεσάζοντες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ● Διοργανωτές και σύλλογοι πολιτών αντιτείνουν ότι οι κοινωνικές συνθήκες που γέννησαν τον θεσμό όχι μόνο δεν έχουν εκλείψει, αλλά η σημερινή νέα κρίση τον καθιστά ξανά επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ και αναζητούν νόμιμη διέξοδο για τη συνέχισή του.

Δημήτρης Σταθακόπουλος:Δικολαβίστικο κόλπο για να φαίνεται νόμιμη η Τουρκία.Χειρότεροι οι κεμαλιστές

Δημήτρης Σταθακόπουλος:Δικολαβίστικο κόλπο για να φαίνεται νόμιμη η Τουρκία.Χειρότεροι οι κεμαλιστές


Από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Χαλαρά» με τον Βαγγέλη Γιακουμή στον ραδιοσταθμό Αlpha989 FM, της 4-6-2022.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από 08.00 έως 10.00.