MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Σκάνδαλο διαρκείας με τη Siemens!

Μέρος Α’
 
Σειρά περίεργων συμπτώσεων σε πρόσωπα και γεγονότα προκαλεί ερωτήματα και απαιτεί διαλεύκανση
 
Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά την υπογραφή του επαίσχυντου «εξωδικαστικού συμβιβασμού» μεταξύ της αμαρτωλής Siemens και της Ελληνικής Δημοκρατίας η γερμανική εταιρία εξακολουθεί να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της, αλλά συμμετέχει απρόσκοπτα στους διαγωνισμούς του Δημοσίου και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ότι… δεν βλέπει.
 
Θυμίζουμε ότι η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens με επικεφαλής τον αείμνηστο Σήφη Βαλυράκη, που σκοτώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε ομόφωνα εκτιμήσει την ευρύτερη ζημία του Δημοσίου από τις βρόμικες μεθοδεύσεις της γερμανικής εταιρίας σε ποσό ύψους «τουλάχιστον 2 δισεκατομμυρίων ευρώ»! Η Siemens όμως και οι άνθρωποί της κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν, χωρίς στην πράξη να δώσουν ούτε σεντ ζεστού χρήματος στο ελληνικό κράτος.
 

“Μας Ανήκει Η Επιστήμη Και Ο Κόσμος Πρέπει Να Το Γνωρίζει”:-OHE & WEF Παραδέχονται Ότι Λογοκρίνουν Τα…

….Αποτελέσματα & Πληρώνουν Τη Μεγάλη Τεχνολογία & Τους Influencers Για Να Διαμορφώσουν…Την Κοινή Γνώμη Σχετικά Με Την Κλιματική Αλλαγή & Το Covid Κ.λπ.
 
Μετάφραση: Απολλόδωρος
 
10 Noεμβρίου, 2023 | THE EXPOSÉ | Διαβάστε το εδώ
 
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πραγματοποίησε τις συναντήσεις για τον Sustainable Development Impact Meetings (Αντίκτυπο της Βιώσιμης Ανάπτυξης) προς τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022, συγκαλώντας ταυτόχρονα με τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
 

Η απάντηση στο «ποιοι ασχολούνται με τα Τέμπη» και η συγκάλυψη-Βαγγέλης Βλάχος

Η απάντηση στην απαράδεκτη δήλωση ερώτημα «ποιοι ασχολούνται με τα Τέμπη» δόθηκε με πολύ ηχηρό τρόπο και στον ίδιο τον υπουργό και στην κυβέρνηση του! Η αγανάκτηση των πολιτών εκφράστηκε ποικιλοτρόπως και οι απαντήσεις και τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Ούτε για τον κ.Γεωργιάδη, ούτε για την κυβέρνηση του. Είναι προσωπική θέση του κ.Γεωργιάδη η απαξίωση της τραγωδίας-εγκλήματος στα Τέμπη ή αποτελεί κυβερνητική θέση;
 
Ο κ.Βαγγέλης Βλάχος έχασε τον αδελφό του Βάϊο στα Τέμπη και απαντά στο ερώτημα. Όπως και στο ερώτημα για την προσπάθεια συγκάλυψης που έγινε αμέσως μετά από την σύγκρουση των τρένων.
 

Προειδοποίηση σοκ από Peter Schiff: Το κραχ του 2008 θα ξανασυμβεί και θα είναι χειρότερο - Ανεξέλεγκτη καταστροφή στα ακίνητα

Σύμφωνα με τον Schiff, «έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα από ό,τι το 2008, επειδή οι τράπεζες χάνουν χρήματα από όλα τα στεγαστικά δάνειά τους — όχι μόνο τα subprime» 
 
Ζοφερός ήταν για άλλη μία φορά σε ό,τι αφορά το μέλλον των αγορών και της παγκόσμιας οικονομίας ο γνωστός αμερικανός οικονομολόγος Peter Schiff.
 
Εμφανιζόμενος πρόσφατα στη γνωστή εκπομπή Real America, μίλησε για τον τομέα της απασχόλησης αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ακινήτων.

Και παρότι ο Τύπος βρίθει δημοσιευμάτων που παρουσιάζουν μια κατάσταση, λίγο πολύ, καταστροφική, ο Schiff ανέφερε πως, δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι φαίνονται ή υποδηλώνουν οι δημοσιογραφικοί τίτλοι.