MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δώρο της Ελλάδας στην Τουρκία η ΑΟΖ Ρόδου και Καστελόριζου!

Τα τρικ Μητσοτάκη - Ερντογάν πληγώνουν ανεπανόρθωτα (μέσω Χάγης) τα δικαιώματα της χώρας μας - Σκαρώνουν «ψαλίδι» στην κυριαρχία μας σε Κάρπαθο, Κάσο και ανατολικές ακτές της Κρήτης
 
Οι προκεχωρημένες στο παρασκήνιο διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας για διμερείς πολιτικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν κατά τη συνάντηση Γεραπετρίτη και Φιντάν στην Αγκυρα, θα κλειδώσουν κατά τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Νέα Υόρκη και θα επισημοποιηθούν αργότερα, μέχρι το τέλος του χρόνου, στη συνάντηση κορυφής Ελλάδας – Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.
Υπό την υψηλή εποπτεία και καθοδήγηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που έχουν αρχίσει πριν από τις πρόσφατες εκλογές και στις δύο χώρες, έχει ήδη στηθεί ένα επικοινωνιακό πλέγμα -ενθουσιώδες περίπου στην Αθήνα, πιο συγκρατημένο στην Αγκυρα- για μια πάση θυσία επαναπροσέγγιση Ελλάδας και Τουρκίας. Με στόχο την κατάληξη σε διμερείς πολιτικές αποφάσεις, που θα μειώσουν εν πολλοίς την ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες.
 

Mises Institute: Η σιωπηρή επιστροφή του ιατρικού ολοκληρωτισμού θα συναντήσει αντιστάσεις – Μαζική ανυπακοή στα νέα μέτρα για Covid

Σχεδόν ένα χρόνο αφότου ο πρόεδρος Joe Biden δήλωσε ότι «η πανδημία έχει τελειώσει», αρκετά νοσοκομεία, επιχειρήσεις και πανεπιστήμια έχουν επαναφέρει την υποχρεωτικότητα της μάσκας και την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων
 
 Οι περιορισμοί για την πανδημία του Covid σιωπηρώς επιστρέφουν, εντούτοις αυτήν τη φορά η κοινωνία είναι έτοιμη να εγείρει σημαντικές αντιστάσεις που απηχούν τη προστασία της ατομικής σφαίρας ελευθερίας και της αυτόνομης συναίνεσης σε κάθε είδους ιατρικές πράξεις και περιορισμούς όσον αφορά τη δημόσια υγεία.
 

“ΤΡΟΜΟΣ” ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”!

Τρομακτικά είναι τα συμεράσματα έρευνας του ΕΟΔΥ για τα Ελληνικά Νοσοκομεία,
 όπου το 70% των εισερχομένων ασθενών μολύνεται από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, μέσα μάλιστα σε 48 ώρες από την εισαγωγή!
 
70% ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ
 
Όπως αναφέρει η σχετική έκθεση του ΕΟΔΥ (31-8-2023), μια λοίμωξη που εμφανίζεται σε νοσηλευόμενο, θεωρείται νοσοκομειακής προέλευσης όταν τα συμπτώματα της λοίμωξης εμφανίζονται τουλάχιστον 48 ώρες μετά την εισαγωγή.
 
‘Ετσι λοιπόν, πάνω στο παραπάνω ζητούμενο, ερευνήθηκαν 50 νοσοκομεία από όλη την Ελλάδα και συνολικά  9.707 νοσηλευόμενοι!