MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Καταπέλτης ο Νάιτζελ Φάρατζ: «Πίσω από τις διαδηλώσεις και τους βανδαλισμούς μνημείων κρύβεται ο Τζ.Σόρος»

Καταπέλτης για άλλη μια φορά ο Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του Κόμματος της Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου Νάιτζελ Φάρατζ, σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφορικά με τους βανδαλισμούς μνημείων, από διαδηλωτές.

Ο Φάρατζ είπε πως πίσω από τις βίαιαες αυτές διαδηλώσεις κρύβεται το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος το οποίο χρηματοδοτεί με εκατομμύρια δολάρια την οργάνωση BLM η οποία έχει ως στόχο να γκρεμίσει ότι συνθέτει σήμερα τον δυτικό πολιτισμό.

Η Μόσχα “αδειάζει” την Τουρκία; “Τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ…”

Την ανάγκη αυστηρής τήρησης του Διεθνούς Δικαίου, αποφυγής προκλητικών ενεργειών, καθώς και επίλυσης οποιωνδήποτε προβλημάτων με ειρηνικά μέσα, προτάσσει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ ερωτηθείς για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ΑΟΖ της Κύπρου. «Ο μοναδικός φάρος για μας εδώ είναι το Διεθνές Δίκαιο. Η αιγιαλίτιδα ζώνη, η υφαλοκρηπίδα, η ΑΟΖ των νησιών, η απαγόρευση της απειλής ή χρήσης βίας είναι αυτονόητα πράγματα. Όποιος ενδιαφέρεται για το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο, αρκεί να διαβάσει τη Συνθήκη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας 1982, π.χ. άρθρο 121 για τα νησιά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρέσβης και χαρακτηρίζει το Δίκαιο της Θάλασσας τον ακρογωνιαίο λίθο του καθεστώτος των θαλασσών.

Ο σταθμός που υπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα

( John.k - Το συγκεκριμένο κανάλι , με την κυβέρνηση αλληλοϋποστηρίζονται, μιας και υπάρχουν συγγενικά τους πρόσωπα σε αυτό ….. Εξυπηρετεί 100% τα τουρκικά σχέδια , των «πολιτισμένων» Τούρκων ….  (βλέπε Αρμενική - Ποντιακή Γενοκτονία κλπ ) και σαν σκοπό έχουν την αναθεώρηση των συνόρων και την κατάληψη Ελληνικού εδάφους ….  Τα κανάλια που μεταδίδουν την τουρκική προπαγάνδα είναι υπέρ των Τούρκων και εναντίων των Ελλήνων.)

Ο ΣΚΑΙ καθημερινά, από τις πέντε παρά δέκα το απόγευμα μέχρι τις οκτώ παρά δέκα το βράδυ, με ένα ενδιάμεσο διάλειμμα 15 λεπτών για ειδήσεις στην νοηματική γλώσσα, θα μεταδίδει εκπομπές μόνο στην τουρκική γλώσσα. Οι εκπομπές αυτές αποτελούν τουρκικές τηλεοπτικές σειρές που έχουν στόχο την διείσδυση στην συνείδηση ανυποψίαστων τηλεθεατών και στην δημιουργία συνειδητής ή υποσυνείδητης συμπάθειας, καλλιεργώντας συστηματικά μια ανύπαρκτη πλην όμως ιδανική εικόνα της Τουρκίας σαν μια μεγάλη, πλούσια και πολύ ισχυρή χώρα με μια τέλεια, ηθική κοινωνία που (μεταξύ πολλών άλλων) δεν πίνει, δεν καπνίζει, σέβεται την οικογένεια με θρησκευτική ευλάβεια και έχει σαν ύψιστο σύμβολο την πανταχού παρούσα τουρκική σημαία. Ντροπή!

Το καταστροφικό κλείδωμα της ελληνικής οικονομίας

Επειδή η Ελλάδα επέλεξε ανόητα το οριζόντιο κλείδωμα της οικονομίας της, ένα τεράστιο λάθος κατά την πλειοψηφία των οικονομολόγων, ενώ άργησε να καταθέσει ένα πρόγραμμα ανοίγματος διαπράττοντας επί πλέον τεράστια διαχειριστικά λάθη στον τουρισμό (με αποκορύφωμα τη στάση της προς τις Ιταλία και Βρετανία, αλλά και τις απαγορεύσεις σε ορισμένα νησιά της), η πτώση των τουριστικών εσόδων θα είναι μεγαλύτερη από όση θα ήταν φυσιολογική – οπότε οι ευθύνες της κυβέρνησης τεράστιες,