MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Το ΑΚΚΕΛ έστειλε εξώδικο στον Κ.Μητσοτάκη για την «παρανομία της επιβολής εμβολιασμών»!

Επιδόθηκε το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον πρωθυπουργό μετά από την άρνηση του Μεγάρου Μαξίμου αρχικά να το παραλάβει όπως δημοσιοποιήσαμε. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Από τις 09:00 το πρωί η δικαστική επιμελήτρια μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να επιδώσει κατά τις 17:30 το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ για τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και τον διχασμό των Ελλήνων, στον κρυπτόμενο πρωθυπουργό.

"Σφυροκοπά" ανελέητα ο Πεκέρ: ''Ο Σοϊλού έδινε καλάσνικοφ σε πολίτες κατά την απόπειρα πραξικοπήματος''

Νέες ''βόμβες'' εκτόξευσε ο Πεκέρ


Nέες «βόμβες» εναντίον του Τούρκου Υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, εκτόξευσε μέσω twitter, ο γνωστός και ως «αρχιμαφιόζος», Σεντάτ Πεκέρ.

Σύμφωνα με τον Πεκέρ, ο Τούρκος υπουργός είχε εφοδιάσει με καλάζνικοφ, παράνομα, πολιτικές ομάδες κατά τη διάρκεια, αλλά και έπειτα απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

Όπως περιγράφει χαρακτηριστικά ο Πεκέρ στις αναρτήσεις του, ένα λευκό αυτοκίνητο φορτωμένο με ένα κιβώτιο καλάσνικοφ, έσπευσε στο Μπαλάτ, μια συντηρητική γειτονιά στην Κωνσταντινούπολη, καθώς στελέχη του στρατού προσπαθούσαν να καταλάβουν την εξουσία τη νύχτα της 15ης Ιουλίου του 2016.
 

Μάστιγα το ξέπλυμα χρήματος στη Γερμανία

Τα τελευταία χρόνια οι εικόνες αυτές πληθαίνουν στη Γερμανία: η αστυνομία πραγματοποιεί έφοδο σε πολυτελή ακίνητα που ανήκουν σε αραβικές μεγαλοφαμίλιες, για να κατασχέσει κοσμήματα, ακριβά αυτοκίνητα, αλλά και τα ίδια τα ακίνητα. Εκτιμά ότι όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία έχουν αγοραστεί με χρήματα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες. Μόνο το 2018 η αστυνομία του Βερολίνου είχε κατασχέσει περισσότερα από 75 ακίνητα της μεγαλοφαμίλιας Ρέμο, τα οποία αποτιμώνται στην αγορά πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για κλασσική περίπτωση ξεπλύματος, όπου το παράνομο χρήμα, για παράδειγμα από ληστείες ή εμπόριο ναρκωτικών, διοχετεύεται σε νόμιμες δραστηριότητες όπως η αγορά ακινήτων.

Το Μαξίμου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παραλάβει εξώδικο του ΑΚΚΕΛ προς Μητσοτάκη για τα Μέτρα Μέγκελε του επιβαλλόμενου εμβολιασμού

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/7/2021


Δικαστική επιμελήτρια πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου να επιδώσει το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον Μητσοτάκη (σχετικά με τα τύπου Γιόζεφ Μέγκελε μέτρα επιβολής πειραματικών εμβολίων) και στο Μέγαρο Μαξίμου αρνήθηκαν να το παραλάβουν με την δικαιολογία ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό (κοινώς: έχουν τρομοκρατηθεί).

Γίνεται προσπάθεια να επιδοθεί στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην Βουλή, αν δεν γίνει και αυτό το ΑΚΚΕΛ έχει δώσει εντολή να θυροκολληθεί, αν χρειαστεί και με παρέμβαση της Αστυνομίας.

Αν δηλαδή έρθει δικαστικός επιμελητής να επιδώσει οτιδήποτε σε κάποιον-αν, ο/η σύζυγος ή άλλος συγγενής θα επικαλεστεί ότι δεν έχει εξουσιοδότηση και θα αρνηθεί να παραλάβει δικόγραφο; Ο συγκεκριμένος πρωθυπουργός πότε θα μάθει επιτέλους ότι πρέπει να είναι ο πρώτος Έλληνας πολίτης που πρέπει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους; Στο Χάρβαρντ απ’ ότι φαίνεται δεν έμαθαν ποτέ ότι ο καλύτερος τρόπος διακυβέρνησης είναι το «διοικείν δια του παραδείγματος».