MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Economist: Ο Πούτιν πάτησε την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη

Παραδοχή ότι η «σιδηρά ευφυΐα» του Ρώσου ηγέτη όχι απλά βάζει δύσκολα αλλά ισοπεδώνει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που είναι σε θέση να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση και το πράττει, αποτελώντας, όπως σας γράφουμε, αντίβαρο στα σχέδια διοικητικής ένωσης του πλανήτη και διακυβέρνησής του από ένα κέντρο διαχείρισης του παγκόσμιου πλούτου, στον οποίο ανήκουν και τα κοιτάσματα της Ρωσίας που επ’ ουδενί πρόκειται να παραδώσει το Κρεμλίνο.

Η κρυφή όψη ενός πλεονάσματος και η θεωρία του τέλους !!!

«Να μη χαθούν όσα με τόσο κόπο πετύχαμε.», αυτό θα είναι το νέο, εκβιαστικού χαρακτήρα, δίλημμα που θα προτάξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Η σχετική δήλωση του κ. Βενιζέλου σε συνδυασμό με…τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του κ Σαμαρά σύμφωνα με τις οποίες: «η δοκιμασία της χώρας φτάνει κοντά στο τέλος και βγαίνουμε οριστικά από την κρίση» συνθέτουν την επαναδιατύπωση των διλημματικών στρατηγικών με κορυφαίο το, «εμείς ή η χρεωκοπία».

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ EΝΩΣΗ και τρίχες κατσαρές...

Του Χάρρυ Κλύνν

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ EΝΩΣΗ και τρίχες κατσαρές... Ένα μπουρδελάκι έτοιμο να σβήσει τα κόκκινα φωτάκια του δια παντός και αποθανέτω η ψυχή όλων ημών των ηλιθίων που πιστέψαμε στο όραμα της Ευρώπης των εργαζομένων, της Ευρώπης του πολιτισμού, της κοινωνικής πρόνοιας και της Αλληλεγγύης...

400 δισ. καταθέσεις "σηκώνει" η Μόσχα από ΕΕ & Ελβετία!

Αδειάζουν τις καταθέσεις τους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες οι Ρώσοι καταθέτες ως απάντηση στις κυρώσεις που επέβαλλε η ΕΕ σε 21 αξιωματούχους της ρωσικής, και της κριμαϊκής κυβέρνησης και τις μεταφέρουν σε κινεζικές, αραβικές, σιγκαπουριανές και ... τουρκικές τράπεζες!

Τράγκας σε Άδωνι: «Γλείφεις τις μπότες των Γερμανών» – Άδωνις σε Τράγκα: «Είσαι κομμουνιστής»

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Γιώργο Τραγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, μίλησε για το μνημόνιο, τους Γερμανούς, τους κομμουνιστές και τον Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έλλειψαν και οι στιγμές έντασης μεταξύ Γ. Τράγκα και Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Γλέζος: Γιατί μας εκδικείται η Γερμανία; Έχει πλήρώσει όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας

Η υπογραφή συνθήκης ειρήνης ανάμεσα σε Γερμανία και Ελλάδα είναι το βασικό εμπόδιο για την καταβολή των αποζημιώσεων τόνισε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας την Πέμπτη ως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.