MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Χρ. Κολοβός: «Συμφωνήσαμε να δοθούν 1.000.000 τόνοι ελληνικού λιγνίτη στα Σκόπια την ώρα που εμείς καίμε πανάκριβο φυσικό αέριο»!

Χρ. Κολοβός: «Συμφωνήσαμε να δοθούν 1.000.000 τόνοι ελληνικού λιγνίτη στα Σκόπια την ώρα που εμείς καίμε πανάκριβο φυσικό αέριο»!
 

Το έγγραφο – βόμβα των ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και ο Μπρεζίνσκι

Θεωρία συνωμοσίας η εφαρμογή μίας συνωμοσίας κατά της ΕΕ;


Πριν 25 χρόνια ο Αμερικανός διεθνολόγος Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι έγραφε την «Μεγάλη Σκακιέρα», όπου ως μέγιστη απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα «έδειχνε» την περιοχή της Ευρασίας και ως το «πιο επικίνδυνο σενάριο» έναν μεγάλο συνασπισμό μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και Ιράν.

Οι ευρωπαίοι από αφέλεια ή ιδιοτέλεια, προέβαλαν μόνο το τελευταίο σενάριο από το έργο του Μπρεζίνσκι, υποτιμώντας το πρώτο μέρος της «μεγάλης σκακιέρας»: Ο συγγραφέας καθιστούσαν σαφές ότι απειλή για τις ΗΠΑ ήταν και η Ευρώπη, ειδικά μία μεγάλη ΕΕ, όπως την αρχιτεκτονική της άμυνας της, θα συμμετείχε και η Ρωσία.

Ο ευρωβουλευτής Cristian Terheş στήνει στον τοίχο την Moderna και την AstraZeneca (μεταγλωτισμένο βίντεο)!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna και η επίσημη εκπρόσωπος της AstraZeneca αποκαλύπτουν συγκλονιστικά μυστικά για τα εμβόλια της COVID, αφού ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Cristian Terheș τους έψησε
 
Τη Δευτέρα, ο Ρουμάνος βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Cristian Terheş, έψησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna, Stéphane Bancel και την εκτελεστική αντιπρόεδρο της AstraZeneca, Iskra Reic, σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και τις υπερβολικά μυστικές συμβάσεις.
Αρκετές ανησυχίες εκφράστηκαν από τον ευρωβουλευτή Terhes στα στελέχη, όπως αν είχαν αποκωδικοποιήσει ή όχι το DNA του ιού της COVID, γιατί δεν αναλάμβαναν την ευθύνη για τις παρενέργειες από τα εμβόλια και πότε θα κυκλοφορούσαν τα μη λογοκριμένα συμβόλαια με τον Ευρωπαϊκή Επιτροπή.