MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Δ.Γάκης : «Αυτός είναι ο λόγος που οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο – Τι ανακάλυψα στα έγγραφα της Pfizer»

Θάνος Νικηταράς


Πώς τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν ανοσοκαταστολή - Τι δήλωσε ο Δ.Γάκης στο pronews.gr


Στο ερώτημα «γιατί οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο» απάντησε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, μιλώντας στο pronews.gr.

«Γιατί φθίνουν τα Τ helper γρηγορότερα, μένουν τα Τ suppressor λευκοκύτταρα, τα οποία προκαλούν ανοσοκαταστολή και το αποτέλεσμα είναι ότι είναι πιο ευαίσθητοι σε λοιμώξεις, είτε λοίμωξη του Covid-19, είτε από ιό του έρπητα ζωστήρα.

Αυτός (σσ. ο έρπητας ζωστήρας) υπάρχει μέσα στους λεμφαδένες αλλά το ανοσολογιακό σύστημα -εφόσον είναι επαρκές- τον κρατά φυλακισμένο εκεί πέρα. Όταν όμως πέσει η ανοσολογική άμυνα, είτε λόγω κάποιας άλλης νόσου, είτε λόγω του εμβολιασμού βγαίνει έξω και δίνει τον έρπητα ζωστήρα», είπε αρχικά ο Δ.Γάκης.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα που αποδεικνύουν χρηματοδότηση των Η.Π.Α προς βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

«Επιδημίες ασθενειών στην Ουκρανία που σχετίζονται με διαρροές παθογόνων από βιοεργαστήρια των ΗΠΑ»


Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015, που επιβεβαιώνει τη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία. Πως θα το διαψεύσουν αυτό τα «Ελληνικά Βατράχια»;

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Το Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας στην παραγωγή βιολογικών όπλων.

«Πιστεύουμε ότι εξαρτήματα βιολογικών όπλων δημιουργήθηκαν στο έδαφος της Ουκρανίας», δήλωσε ο αντιστράτηγος Igor Kirillov , επικεφαλής των Τμημάτων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας ( RCBZ ) των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων .

"Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώνει. Ο πόλεμος στην Ευρώπη τώρα αρχίζει; Ο ρόλος της Τουρκίας"

Εισηγητές: 
 
κ. Γιώργος Φίλης, Γεωπολιτικός Αναλυτής, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής ΑΠΘ 
κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Παντείου, Οθωμανολογίας-Τουρκολόγος
 
Συντονιστής: Ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ κ. Γιάννης Μπαλτζώης
 

Επιμένει προκλητικά ο Στουρνάρας: Τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα

Δηλώσεις εκτός τόπου και χρόνου ξανά από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος συνεχίζει να κουνάει το δάχτυλο προς τους πολίτες, την ώρα που η ακρίβεια και οι τραγικές επιπτώσεις του ρωσοουκρανικού πολέμου και της πανδημίας δοκιμάζουν ανεπανόρθωτα τα νοικοκυριά.


Ο κεντρικός τραπεζίτης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε σεμινάριο της ΤτΕ και της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, έσπευσε να κάνει… ανώτατα μαθήματα οικονομικής θεωρίας εκφράζοντας απόψεις που αποδεικνύουν πόσο αποκομμένος είναι ο ίδιος (και οι σύμμαχοί του στην αγορά και την πολιτική) από τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα της κοινωνίας.

Όταν ο Μπάιντεν με πάθος παραδεχόταν ότι ήταν εκείνος που πρότεινε να βομβαρδιστεί το Βελιγράδι

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε χθες τον Ρώσο ομόλογο του ,εγκληματία πολέμου. Το Κρεμλίνο αντέδρασε άμεσα στη δήλωση Μπάιντεν χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη και επικίνδυνη.


Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα. Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν θέμα μερικών ωρών να επανέλθει στη δημοσιότητα δήλωση του Μπάιντεν με την οποία με πολύ ένταση παραδέχεται ότι ήταν εκείνος που πρότεινε τους βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι.