MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

“Η όποια ελληνοτουρκική διαπραγμάτευση δεν μπορεί να διαρκέσει πάνω από 60 δευτερόλεπτα”! Παν.’Ηφαιστος

Ο καθηγητής Παναγιώτης Ήφαιστος εξηγεί ,γιατί η όποια ελληνο-τουρκική διαπραγμάτευση δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα… 

Το κείμενο του Παν.Ήφαιστου: 

Μετά το Navtex της Τουρκίας εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας πολλά λέγονται για πονηρές «διαπραγματεύσεις». Η μόνη νοητή «διαπραγμάτευση» μπορεί να είναι μόνο διαρκείας 1 λεπτού για να δηλωθεί από την Ελλάδα πως το μόνο που δέχεται είναι συμφωνία για προσφυγή σε διεθνές δικαστήριο για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Οποιοδήποτε προσύμφωνο που θα περιέχει ακόμη και μια λέξη περισσότερο προδικάζει την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου. Αυτό επιδιώκει η Τουρκία επί μακρόν και είναι γνωστό ποιοι και πως πήγαιναν στην Άγκυρα σε μυστικές διαβουλεύσεις, μετά demi-φανερές και στην συνέχεια ολοφάνερα. Οι χοροί και τα τραγούδια δεν έλειψαν και συνόδευαν τους κατευνασμούς που οδηγούσαν στην παράδοση της Ελληνικής κυριαρχίας που προβλέπουν οι πρόνοιες του διεθνούς δικαίου. 

«Τέλος» στον μύθο του «κακού Ερντογάν» & των «καλών Τούρκων»: Το 81% των Τούρκων υποστηρίζει τη «Γαλάζια πατρίδα»

Έρευνα της Κάπα Research αποκαλύπτει πως το 81% των Τούρκων υποστηρίζει τις τουρκικές έρευνες και γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, βάζοντας έτσι τέλος στην ρητορική των ελληνικών ΜΜΕ πως ο Ερντογάν είναι ένας «τρελός Σουλτάνος» που κάνει πράγματα αντίθετα από την θέληση του «φιλελληνικού» τουρκικού λαού.

Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά την εξωτερική πολιτική και ειδικά την Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων υποστηρίζει τις κινήσεις του Ερντογάν, συμπεριλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης του νέου «αγαπημένου» των ελληνικών ΜΜΕ Εκρέμ Ιμάμογλου.

Συγκεκριμένα έρευνα της Κάπα Research, η οποία πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα & Τουρκία αποκαλύπτει:

Τουρκοσειρές: Μπράβο στον ΑΝΤ1, «κόκκινη» κάρτα στο ΣΤΑΡ!

OI ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΩΝ 27-31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Την ώρα που ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα 2020-2021 καμιά τουρκική τηλεοπτική σειρά λόγω της πολιτιστικής βεβήλωσης του Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας από το καθεστώς Ρ.Τ. Ερντογάν, το κανάλι ΣΤΑΡ είναι ανίκανο να αντισταθεί στον οικονομικό πειρασμό των «ανταγωνιστικών τιμών» που προσφέρουν οι Τούρκοι ισλαμιστές, προκειμένου να μεταδώσουν την τουρκική προπαγάνδα «ήπιας ισχύος» στο ανυποψίαστο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, φέρνοντας στο νου την εικόνα κάποιου που τον φτύνουν, αλλά παριστάνει ότι… βρέχει!