MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Απιστευτο,αλλά αληθινό:Δημοσιογράφος έπιασε στα πράσα τους εμπρηστές της Βαρυμπόμπης!

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ


Διαβάστε το ρεπορτάζ στο κύριο θέμα μας στο Ntaskaspress με τίτλο “Πεντακάθαροι εμπρησμοί σε Βαρυμπόμπη-Εύβοια και για τον “Μυστικό Δείπνο” επιχειρηματιών με φόντο τα δισεκατομμύρια που ΘΑ έρθουν από την Ευρώπη καιτο Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο ρεπορτάζ θα βρείτε στοιχεία για το πως το ελληνικό κράτος ΠΡΟΩΘΕΙ “επενδύσεις” μιλημένων με αφανισμό δασών και δημιουργία “επενδύσεων γης”,στις οποίες ξεπλένονται τα κλεμμένα χρήματα.

Συνεργάτης ερευνητής αμέσως μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ αυτού μας έστειλε μια προαναγγελία του εμπρησμού στη Βαρυμπόμπη.

Έξαλλοι οι πολίτες με την κυβέρνηση: «Τα γα...δια μόνο φόρους ξέρουν να παίρνουν»! - Νέα «έκρηξη» οργής

Η κυβέρνηση άφησε στο έλεος της φωτιάς τους πολίτες
 
Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τις φωτιές που κατακαίουν τη χώρα τα τελευταία 24ωρα, καθώς βλέπουμε πως η αποδεκατισμένη Πυροσβεστική δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά ούτε και το επιχειρησιακό σχέδιο για να τις αντιμετωπίσει.

Πυροσβέστες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και η κυβέρνηση πιστεύει πως... όλα πάνε καλά, επειδή δεν πέθανε κανείς άνθρωπος! Ασχέτως αν συνολικά έχουν καεί περίπου 400 σπίτια!

Η ολιγωρία και η ανικανότητα έχει εξοργίσει τους πολίτες και πλέον βλέπουμε «εκρήξεις» οργής on air. Μετά τα όσα είδαμε στις Ροβιές Ευβοίας, εκεί που ένας κάτοικος έβρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια μετάδοσης της κρατικής ΕΡΤ.