MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τουρκική ξεφτίλα… Οι γενοκτόνοι κατηγορούν τους Έλληνες για εγκλήματα!

Ανακοίνωση εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ της Παρασκευής, στο Διεθνές Συνέδριο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, στη δήλωσή του, αρνείται τις κατηγορίες για τη γενοκτονία των Ποντίων και αναφέρεται στα γεγονότα της Μικρασιατικής Εκστρατείας σημειώνοντας ότι η Ελλάδα υποχρεώθηκε να καταβάλει αποζημιώσεις στους Τούρκους. 

Αναφερθείς στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ επισημαίνει ότι «απορρίπτουμε αβάσιμους, ψευδείς, συκοφαντικούς, εχθρικούς ισχυρισμούς εναντίον της Ιστορίας μας». Στη συνέχεια, ο Ακσόι αναφέρεται στα γεγονότα του 1922: 

Έχουμε εισέλθει στη φάση του πολέμου

Δυστυχώς, φαίνεται πως και η περιοχή μας εισέρχεται στη φάση του πολέμου, όπου ήδη η Ελλάδα έχει χάσει τον οικονομικό που προηγήθηκε από την Κίνα της Ευρώπης: από τη Γερμανία. Έτσι, έχοντας βρεθεί σε μεγάλη οικονομική αδυναμία που δεν της επέτρεψε να οχυρωθεί στρατιωτικά, ξεκίνησε την πολιτική του κατευνασμού με μία όλο και πιο απειλητική Τουρκία – η οποία της κήρυξε τον υβριδικό/μεταναστευτικό πόλεμο που βιώνουμε σήμερα, με την εξωτερική πολιτική μας να βαδίζει από το ένα αδιέξοδο στο άλλο.

Η ιστορική εμπειρία όμως διδάσκει ότι, όποτε ένα επιθετικό κράτος κατευνάζεται αντί να αποτρέπεται, το τελικό αποτέλεσμα είναι μία ένοπλη στρατιωτική σύγκρουση – κατά την οποία το αδύναμο κράτος δεν εξασφαλίζει ποτέ συμμάχους, αφού δεν έχουν καμία ωφέλεια από κάτι τέτοιο. Εάν λοιπόν συνεχίσει η Ελλάδα να μην υιοθετεί κόκκινες γραμμές, δίνοντας την εντύπωση στην Τουρκία πως δεν θα υπερασπίσει τα σύνορα της, θα οδηγηθεί σε πόλεμο – τον οποίο δυστυχώς η ίδια θα προκαλέσει, με τη δειλή και ανορθολογική συμπεριφορά των κυβερνήσεων της. 

Η συνέχεια του ξεπουλήματος της Ελλάδας

Το ξεπούλημα θα εξελιχθεί σε ένα ακόμη λάθος της κυβέρνησης που υπερχρέωσε την πατρίδα μας και που στη συνέχεια τη χρεοκόπησε συνεργαζόμενη με το ΠΑΣΟΚ – ενώ σήμερα εφαρμόζει την ίδια πολιτική, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να εξαφανισθεί η Ελλάδα ως Έθνος, όπως πολλοί άλλοι λαοί στο παρελθόν.

Επικαιρότητα 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, «ειδικά όσον αφορά τη χρεοκοπημένη Ελλάδα που ασφαλώς δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει μετανάστες, πόσο μάλλον παράνομους, είναι αντιμέτωπη αφενός μεν με το σκόπιμο εποικισμό της από την Τουρκία, αφετέρου με τον οικονομικό αφελληνισμό της – επειδή ξεπουλάει όλες τις επιχειρήσεις της σε ξένους, οι οποίοι εύλογα θα θελήσουν να απασχολήσουν σε αυτές φθηνούς μετανάστες, με καταστροφικά αποτελέσματα για τον εγχώριο πληθυσμό που μαστίζεται επί πλέον από δημογραφικά προβλήματα, από τη φυγή των νέων στο εξωτερικό κοκ.