MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

«Το «ενιαίο κόμμα» έχει ήδη παραδώσει το Καστελλόριζο»-Σταύρος Καλεντερίδης

Ο κ.Σταύρος Καλεντερίδης, από τη νέα γενιά επιστημόνων-διεθνολόγων δεν στρογγυλεύει τις γωνίες για όσα ζούμε στα ελληνοτουρκικά. Μιλά στο militaire channel για «το ενιαίο κόμμα στην Ελλάδα» ,το οποίο εκτελεί τις εντολές των πατρόνων του από το εξωτερικό , αδιαφορώντας αν αυτές είναι αντίθετες στα εθνικά συμφέροντα.

Ο κ.Καλεντερίδης υποστηρίζει ότι από το 2003 ακόμη αυτό το «ενιαίο κόμμα», έχει επί της ουσίας ξεπουλήσει την υπόθεση του Καστελλόριζου και εξηγεί που στηρίζει αυτή την άποψη του.

Αποκάλυψη-βόμβα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έδωσε την εντολή για το μπάζωμα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και δικηγόρος οικογενειών θυμάτων έκανε λόγο «για προσωπική έγγραφη εντολή του Μητσοτάκη, προκειμένου να αλλάξει χέρια η ανάκριση»
 
Στην αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο ανακριτής της υπόθεσης των Τεμπών τής γνωστοποίησε πως η εντολή για το μπάζωμα δόθηκε από την κυβέρνηση προχώρησε χθες η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
  • Από τον Βασίλη Γαλούπη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και δικηγόρος οικογενειών θυμάτων δήλωσε από τον Βόλο ότι «η εντολή για το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος, του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, δόθηκε από την κυβέρνηση», τονίζοντας πως «αυτό το γνωρίζω και προσωπικά, διότι μου το γνωστοποίησε ο ίδιος ο ανακριτής στην ερώτηση που του έκανα όταν τον πρωτοεπισκέφθηκα, εκπροσωπώντας οικογένεια θύματος».
 

Η τουρκική εξαγορά της Ελλάδας! Δημοσιογραφική έρευνα από τους Data Journalists

Κορυφώνεται το σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην ελληνική οικονομία και τις δομές της, χάρη στην αδράνεια των ελληνικών κυβερνήσεων και της απληστίας της ελίτ των Αθηνών.Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Το τουρκικό lobby, έχει κτίσει τα τελευταία χρόνια, μια ισχυρή θέση επί ευρωπαϊκού εδάφους στην Ελλάδα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που η JP Morgan διοργανώνει στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 15 έως τις 19, σειρά επισκέψεων επενδυτών σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.
 
Στο επενδυτικό roadshow θα συμμετάσχουν οι διοικήσεις των: Coca Cola Icecek, Ford Otosan, Kos Holding. Tofas, Turkcell, Turkish Airlines, Arcelik, BIM και από τον τραπεζικό  τομέα οι Akbank και Yapi Kredi. Και στην Ελλάδα οι διοικήσεις Aegean Airlines, Alpha Bank, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Τράπεζα της Ελλάδος, Eurobank, ΓΕΚ Τέρνα, Ηellenic Energy, κ.ά.