MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Υστερία από τις ελίτ του Great Reset - Τρομάζουν από την επάνοδο στην εξουσία του Trump στις ΗΠΑ

Αναταραχή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Davos… 
 
Από προβληματισμένοι ως και πανικόβλητοι εμφανίστηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Davos τα μέλη της ελίτ του Great Reset.
 
Οι φίλοι του Klaus Schwab συγκεντρώθηκαν από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου 2024, με τις συζητήσεις να μονοπωλούν δύο λέξεις: Donald Trump.
Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή: 

Οι αξιωματούχοι της Κίνας συμμετέχουν τώρα μόνο σε μικρό αριθμό, φοβούμενοι μήπως παρεκκλίνουν από το δόγμα του Κομμουνιστικού Κόμματος.
 

Στήνουν μπλόκα στην εθνική οι αγρότες!

Γενικεύουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, αφού τέσσερις μήνες μετά τον «Daniel» χόρτασαν υποσχέσεις
 
Τέσσερις μήνες μετά την κακοκαιρία «Daniel», που κατέστρεψε τη Θεσσαλία, και αφού χόρτασαν από υποσχέσεις και ψέματα από την κυβέρνηση, οι αγρότες κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους με γενικευμένες κινητοποιήσεις από σήμερα σε Λάρισα και Μαγνησία που, αναλόγως της συμμετοχής, μπορεί να οδηγήσουν και σε μπλόκα στις εθνικές οδούς και τις βασικές οδικές αρτηρίες.