MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ερχεται τώρα «καταιγίδα» αποκαλύψεων για Σημίτη

Η (νέα) εισαγγελέας κατά της διαφθοράς και οι «ξεχασμένες» καταγγελίες για το C4I 

Καταιγιστικές αποκαλύψεις για την εποχή Σημίτη, την οποία σηματοδοτούν οι έρευνες για τους Ακη Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου αλλά και οι «ξεχασμένες» στα εισαγγελικά γραφεία καταγγελίες ακόμα και εις βάρος του (για την αγορά του συστήματος των Ολυμπιακών Αγώνων C4I) από Γάλλο επικεφαλής εταιρίας που «μοίρασε» μίζες στην Ελλάδα, έρχονται στο φως. Η νέα εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη έδωσε ώθηση και ξεμπλόκαρε όλες τις έρευνες. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα διέταξε διπλή εισβολή στο σπίτι και το γραφείο του Γιάννου Παπαντωνίου κατάσχοντας υπολογιστές και έγγραφα. 

Κοινωνική αλλοτρίωση.

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Γνωρίζοντας πως τα μνημόνια παράγουν μαζικά ανέργους, φτώχεια, οδύνη, καθώς επίσης εξαθλιωμένους υποψήφιους για τις φυλακές, ο κατήφορος θα συνεχιστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση – έως ότου δεν θα έχει απομείνει πια τίποτα από την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων. Αυτοί δεν θα σταματήσουν φυσικά να παρακολουθούν τους αγώνες του ποδοσφαίρου ή τις ανόητες συζητήσεις των πολιτικών στην τηλεόραση – «σκοτώνοντας» κυριολεκτικά το χρόνο τους και βρίζοντας τη Γερμανία στα πληκτρολόγια.

Η άτρωτη καγκελάριος και η γερμανική Ευρώπη

Δεν έχει νόημα η αλλαγή της κ. Merkel με τον κ. Schulz, πόσο μάλλον εάν βρεθεί κάποια λύση και στο θέμα της Ιταλίας, όπου προωθείται ξανά ο έμπιστος της κ. Renzi – ενώ ο κ. Σόιμπλε φαίνεται πρόθυμος να αποδεχθεί κάποιες παραχωρήσεις όσον αφορά το χρέος της Ελλάδας, αρκεί να υπάρξουν τα αναγκαία προσχήματα.

Άποψη 

Λίγο πριν την τελική ευθεία των εθνικών εκλογών, ακριβώς στη σωστή χρονική στιγμή, η γερμανική αξιωματική αντιπολίτευση βρέθηκε εκεί ακριβώς που τη θέλει η καγκελάριος: με την πλάτη στο χώμα. Η ίδια εκτοξεύθηκε ξανά στην κορυφή με τρεις συνεχόμενες νίκες, καθώς επίσης με πολύ καλές δημοσκοπήσεις – ενώ φαίνεται πως αντί να την βλάψει, την ωφέλησε σε πολύ μεγάλο βαθμό η υποψηφιότητα του κ. Schulz, αφού είναι καλύτερα να κερδίζει κανείς έναν θεωρητικά ισχυρό αντίπαλο, παρά έναν αδύναμο. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Προχθές βρέθηκα στην Παλιά Βουλή σε μια εκδήλωση για την αλλαγή του Συντάγματος. Στο διάδρομο έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων, υπάρχουν κάποιες προθήκες με όπλα αγωνιστών του 1821. 

Τα κοίταξα με δέος. Κοίταξα τις κάνες τους και σκέφτηκα πως αυτά τα όπλα ξερνούσαν κάποτε φωτιά και μολύβι. Κομμάτιαζαν ανθρώπινα σώματα και έσπερναν το θάνατο. Αφαίρεσαν ένα σωρό ζωές Τούρκων και γέμισαν με το αίμα τους βουνά και λαγκάδια.

Δεν σταματάνε οι Τούρκοι! Παράνομη δέσμευση και του Κεντρικού Αιγαίου!

Επεκτείνονται οι… απαιτήσεις! 

Η Τουρκία επιμένει στην δέσμευση μεγάλης περιοχής του κεντρικού Αιγαίου για όλο τον Ιούνιο, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει χαρακτηρίσει παράνομη την ενέργειά της. 

H Υδρογραφική του ΠΝ εξέδωσε την NAVTEX 114/17 με την οποία “ακυρώνει” την τουρκική 488/17 της 12/5/17 με την οποία η Τουρκία δεσμεύει περιοχή στο Αιγαίο για όλο τον Ιούνιο. 

941 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΑ …

…ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ! ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ! 

Βλέπετε την κυρία Καφαντάρη και μπροστά της τον Νίκο Φίλη; Αμφότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνώσας παράταξης η οποία με την κατάθεση των 941 σελίδων του 4ου Μνημονίου, βάζει τους βουλευτές της να το μελετήσουν εξονυχιστικά. Αυτό θα κάνουν όλοι οι …
βουλευτές που θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια νέες σφαγές συντάξεων και αύξηση της φορολογίας, προκειμένου να…σώσουν και πάλι την Ελλάδα! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η κ. Καφαντάρη αναμένεται να κάνει και Πανεπιστημιακή διατριβή επί του 4ου Μνημονίου. 

Πότε θα τα προλάβει όλα αυτά; Σε 3-4 μέρες! Όχι παίζουμε! 

ROYAL RAYMOND RIFE -ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Ο ROYAL RAYMOND RIFE ΠΙΟΝΙΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CRYPTOCIDES PRIMORDIALES.

Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930. Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου «Cryptocides primordiales» δηλαδή του κρυπτοϊού του καρκίνου. Το πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοϊού του καρκίνου, η ανακάλυψη της θεραπείας του και ο επακόλουθος πόλεμος όπως και η εξόντωση του από το ιατρικό κατεστημένο!