MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

GoldSwitzerland: Προς νέα νομισματική τάξη με colpo grossο από τους BRICS - «Χρυσός» πυρετός στις κεντρικές τράπεζες

Σε πλήρη εξέλιξη τελεί η αναμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας…
 
Σε πλήρη εξέλιξη τελεί η αναμόρφωση της παγκόσμιας οικονομίας και τάξης, υποστηρίζει η Gold Switzerland, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια μακρά διαδικασία, η έκβαση της οποίας είναι εκ των προτέρων αβέβαιη και συνδέεται με πολλούς ακατανόητους παράγοντες.

Από την άλλη, συντρέχουν ισχυροί παράγοντες, όπως η αλλαγή της οικονομικής, δημογραφικής και στρατιωτικής στάθμης, που οδηγούν σε αναπροσαρμογή τη (γεω)πολιτική κονίστρα.
 
Και αυτή η αναπροσαρμογή αντικατοπτρίζεται επίσης στην αλλαγή στις ροές χρυσού, που μετατοπίζονται ολοένα και περισσότερο από τη Δύση στην Ανατολή, αφού «ο χρυσός πηγαίνει εκεί που είναι τα χρήματα», όπως το έθεσε εύστοχα ο James Steel.

Σοκαριστικό βίντεο από τη απόπειρα δολοφονίας του Ισραηλινού διπλωμάτη στην Κίνα από Ουιγούρο Τούρκο!

Του επιτέθηκε στους δρόμους του Πεκίνου!
 
Σοκ προκαλεί το βίντεο με την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι διπλωμάτης της ισραηλινής πρεσβείας στην Κίνα από μουσουλμάνο Ουιγούρο Τούρκο.
Η κατάσταση του είναι σταθερή, σημειώνεται, ενώ διερευνώνται τα κίνητρα της επίθεσης, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών.