MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Δ.Κούβελας: «Η αναφορά των Hoaxes είναι άσχετη και επικίνδυνη για την ασφάλεια των φαρμάκων»

( John.k - Όλοι γνωρίζουμε πως τα Hoaxes πληρώθηκαν από την κυβέρνηση για να την υποστηρίζουν. Απλά είναι απατεώνες. )


«Θα συνιστούσα αυτοδιάψευση!»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτηση του αναφέρεται στην διάψευση των ελληνικών Hoaxes για τα όσα είπε για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτική Προστασίας Ν.Χαρδαλιά και για την ανάγκη συμπλήρωσης κίτρινης κάρτας.

Όσα έγραψε ο Δ.Κούβελας

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα μαζέψει τώρα τα σταφύλια της οργής του ελληνικού λαού!»


Ο εσμός του Μαξίμου ετοιμάζει νέο γύρο τυραννικών και ακραίων μέτρων


Όλες οι κρυφές δημοσκοπήσεις των ξένων Πρεσβειών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει και ο ίδιος, είναι το πλέον μισητό πρόσωπο για τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Ακόμη και με νοθεία, δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 15 με 20%! Έτσι, ο εσμός του Μαξίμου ετοιμάζεται για ένα νέο γύρο τυραννικών - φασιστικών μέτρων εναντίον του Ελληνικού λαού και μιας απέλπιδας προσπάθειας να κάνει λίφτινγκ στο θρυμματισμένο πολιτικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Eurostat – Πάνω από το μέσο δείκτη τιμών στην ΕΕ, το 2020, η τιμή ψωμιού και σιτηρών στην Ελλάδα

Η τιμή του ψωμιού και των σιτηρών ποικίλλει μεταξύ των χωρών της ΕΕ

Πάνω από τον μέσο δείκτη τιμών στην ΕΕ βρισκόταν το 2020 η τιμή του ψωμιού και των σιτηρών στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.
 
Η τιμή του ψωμιού και των σιτηρών ποικίλλει μεταξύ των χωρών της ΕΕ, καθώς το 2020 ήταν περίπου δυόμισι φορές υψηλότερη στη Δανία (η ακριβότερη τιμή στην ΕΕ) από ό,τι στη Ρουμανία (η φθηνότερη τιμή στην ΕΕ).
 

Η Μεγάλη Επαναφορά και Ελλάδα (B) – Οικονομική Επαναφορά

– του Παναγιώτη Χατζηπλή 
 
Η πανδημία όπως είναι λογικό θα επηρεάσει την οικονομία μακροχρόνια κάτι που ήδη είναι αισθητό. Το βιβλίο «COVID-19: The Great Reset» (η Μεγάλη Επανεκκίνηση) παρουσιάζει τους τρόπους που θα γίνει αυτό σε μακροοικονομικό επίπεδο (Κεφ 1.2) και σε μικροοικονομικό σε κάποιους τομείς (2ο Μέρος βιβλίου). Αυτά σχετίζονται και με τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η πανδημία, κατευθύνσεις για το οποίο δίνονται στο Κεφ. 1.1. Όπως φαίνεται ακολούθως η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει πολλές από αυτές τις κατευθύνσεις.