MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Δ.Κούβελας: «Η αναφορά των Hoaxes είναι άσχετη και επικίνδυνη για την ασφάλεια των φαρμάκων»

( John.k - Όλοι γνωρίζουμε πως τα Hoaxes πληρώθηκαν από την κυβέρνηση για να την υποστηρίζουν. Απλά είναι απατεώνες. )


«Θα συνιστούσα αυτοδιάψευση!»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτηση του αναφέρεται στην διάψευση των ελληνικών Hoaxes για τα όσα είπε για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτική Προστασίας Ν.Χαρδαλιά και για την ανάγκη συμπλήρωσης κίτρινης κάρτας.

Όσα έγραψε ο Δ.Κούβελας

«Η αναφορά των Hoaxes είναι άσχετη, και επικίνδυνη για την ασφάλεια των φαρμάκων (φαρμακοεπαγρύπνηση). Δεν μπορεί καμία ιατρική εταιρεία να έχει άποψη για μια παγκόσμια διαδικασία αναφοράς ανεπιθύμητων.

Κυρίως γι αυτές που οι ρυθμιστικοί οργανισμοί ζητούν να δηλώνονται προκαταβολικά.

Θα παρακαλούσα τους Συναδέλφους να σέβονται τις επιστήμες που δεν γνωρίζουν σε βάθος και κυρίως να συμμορφώνονται με τις θεσμικές λειτουργίες και μη θεσμικούς φορείς να μην ασχολούνται καθόλου με θέματα που χρειάζονται χρόνια ενασχόληση για να τα αντιληφθούν.

Εκτός και αν υπάρχει συστηματική πολιτική αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής εκτροπής.

Θα συνιστούσα αυτοδιάψευση!»
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου