MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Η χειραγώγηση των Ελλήνων

Αυτό που εκτιμούν κυρίως οι δανειστές και ειδικά οι Γερμανοί στη σημερινή κυβέρνηση, συνεχίζοντας να δανείζουν τη χώρα παρά τη συνεχή άνοδο των χρεών της, είναι ο εξαιρετικός προπαγανδιστικός μηχανισμός της – στηρίζοντας τη χρηματοδότηση του, όσο τίποτα άλλο. Είναι σίγουροι δε πως θα ξεπουλήσει τα πάντα, όσον αφορά τη δημόσια περιουσία, θα πλειστηριάσει την ιδιωτική, θα μετατρέψει τη χώρα σε πολυπολιτισμική, θα απορρυθμίσει την αγορά εργασίας και θα μειώσει ακόμη περισσότερο τους πραγματικούς μισθούς των εργαζομένων – χωρίς να αντιδράσει καθόλου η κοινωνία, έχοντας εξουδετερωθεί πλήρως μέσω της αριστοτεχνικής χειραγώγησης της.


Χιλή η Αυστραλία. Χούντα υγειονομική…. Στρατοκρατία!!! ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ….ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ..

Η παγκόσμια πολιτική εκτροπή με υγειονομικό πρόσχημα κουφώνεται στην Αυστραλία. Εικόνες που θυμίζουν έντονα Χιλή του Πινοσέτ. Πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις μεγάλες πόλεις. Αύρες με κομάντο περιφέρονται στους αυτοκινητόδρομους. Με το δάκτυλο στην σκανδάλη και εξ επαφής αποσπάσματα εφόδου τάγματα θανάτου απειλούν διαδηλωτές. 
 
Συλλήψεις μανάδων με παιδιά στην αγκαλιά.. Έριξαν στο ψαχνό κατά διαδηλωτών…Τρομοκρατία και καταστολή. Σκηνές απύθμενης αστυνομικής βίας. Στρατοκρατία Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε μια ολόκληρη πόλη οι αστυνομικοί επιδίδονται σε πρωτοφανείς βιαιότητες κατά πολιτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης ούτε μιας φωτογραφίας γιατί έχουν μπλοκάρει τις επικοινωνίες…. Το χρονικό ενός κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που κατέληξε σε στρατοκρατία. Μυριάδες αστυνομικοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί παντού.Μαρτυρική πόλη η Μελβούρνη… Πυροβολούν από πίσω άοπλους διαδηλωτές μέσα στα πάρκα Ακούγεται κροτάλισμα πυροβολισμών εντός πόλεων... Εμπόλεμη ζώνη…