MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ντοκουμέντο αστυνομικής βίας: Η αλήθεια για την επίθεση σε καφετέρια στο Γαλάτσι

( John.k – Ο κατοχικός στρατός εν δράση…. ) 

Άγριο ξύλο διαδηλωτών και χημικά μπροστά σε οικογένειες με παιδιά. Εισβολή των ΜΑΤ σε καφετέρια, απρόκλητη βία, καταστροφές και περιγραφές των γεγονότων από επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.


Τα παραπάνω προκύπτουν, σύμφωνα με το news247.gr, από βίντεο στο οπποίο έχουν καταγραφεί τα όσα συνέβησαν την 1η Νοεμβρίου 2020, στο Γαλάτσι όταν ομάδα διαδηλωτών πραγματοποίησε συγκέντρωση στην περιοχή της Λαμπρινής.

Η διαδήλωση αυτή κατεστάλη από την αστυνομία με χρήση βίας και χημικών και με απολογισμό 13 συλλήψεις αλλά και τραυματισμούς διαδηλωτών.

Το επίμαχο βίντεο φέρνει στο φως το news247.gr, αναφέροντας σε ρεπορτάζ του τα εξής:

Μέθοδοι προπαγάνδας και υπονόμευσης

Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της KGB, εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η KGB για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983.


Yuri Bezmenov ήταν προπαγανδιστής της KGB στον οποίο ανατέθηκε αποστολή στην Ινδία, η οποία παραδόθηκε στους δυτικούς το 1970.

Ο Bezmenov εξηγεί μερικές από τις τεχνικές πάνω στις οποίες εκπαιδευτηκε και τον τρόπο με τον οποίο η σοβιετική προπαγάνδα απλώνεται σε τρίτες χώρες για να υπονομεύσει τους δασκάλους, τους πολιτικούς και τους υπόλοιπους διαμορφωτές της κοινής γνώμης της χώρας – στόχου ώστε οι κάτοικοι να δεχθούν την σοβιετική ιδεολογία.

Απίστευτος εμπαιγμός: ΜΜΕ εξαφάνισε τις αρνητικές αντιδράσεις στα social του Κ.Μητσοτάκη για να μην φανεί λαϊκή οργή!

( John.k - Οι νέοι του τόπου μας έχοντας αναπτύξει την κριτική τους σκέψη , καταδικάζουν την προπαγάνδα που αυτή η κυβέρνηση και αυτός ο πρωθυπουργός τους σερβίρει….. στην Ερτογανική τους δημοκρατία ) 
 
Την ώρα που η ΝΔ καταρρέει στις δημοσκοπήσεις τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν για να μην φανεί η οργή των πολιτών

Μετά από πέντε συνεχόμενους μήνες αποτυχημένου lockdown η κοινωνία «βράζει» με τις επιλογές της κυβέρνησης, καθώς αντί να στηρίζεται πραγματικά το ΕΣΥ το υπουργείο Υγείας επιστρατεύει εθελοντές ιδιώτες ιατρούς για να αντιμετωπίσει την πανδημία.


Την ίδια ώρα η οικονομία καταρρέει διαρκώς, με το λιανεμπόριο να είναι άγνωστο το πότε θα ανοίξει (το τελευταίο σενάριο το θέλει μέσα στον Απρίλιο) και ήδη πολλές επιχειρήσεις υποστηρίζουν πως δεν θα βγάλουν ποτέ τα «λουκέτα», εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας στην οποία έχουν επέλθει.

Ενώ σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα... ενδεικτικό είναι πως δεν γίνεται σχεδόν καμία αναφορά ούτε από την κυβέρνηση, αλλά ούτε από τα κανάλια για τις εξελίξεις.

Ποιοι εταίροι έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια την επέτειο του 1821

«Μετά από εύστοχες σχετικές εισηγήσεις αριθμού Αρχών μας και σε συνέχεια οδηγιών κ. Υπουργού, παρακαλείσθε όπως, στο πλαίσιο εορτασμού για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση, εφόσον το επιτρέπουν οι κατά τόπους συνθήκες και υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, διερευνήσετε με τις εκεί αρμόδιες Αρχές τη δυνατότητα φωταγώγησης σημαντικού μνημείου/κτηρίου της περιοχής σας με την ελληνική σημαία ή τα ελληνικά χρώματα, την 25η Μαρτίου, με στόχο την και με αυτό τον τρόπο προβολή της εμβληματικής επετείου».


Έτσι, ξεκινά το επείγον σημείωμα του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλή Δεμίρη, με θέμα την φωταγώγηση εμβληματικών κτηρίων ανά τον κόσμο την 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης. Πρόκειται για μία σύλληψη του ίδιου του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος είναι έμπειρος και διακεκριμένος διπλωμάτης.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ανεπαρκής ο Κικίλιας, ζητούμε συνάντηση με Μητσοτάκη - Όχι στα τελεσίγραφα

Ο ΠΙΣ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Υγείας για τον οποίο αναφέρει ότι οδηγείται «στο πρωτοφανές για σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης»


Έντονη είναι η αντίδραση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) στις κυβερνητικές απειλές περί επιστράτευσης μελών του για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
 
Ο ΠΙΣ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για τον οποίο αναφέρει ότι οδηγείται «στο πρωτοφανές για σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
 
Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει ανεπαρκή τη διαχείριση του προβλήματος από τον κ. Κικίλια και ζητεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.