MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Λονδίνο: «Ντου» αντιεμβολιαστών στο BBC – Επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο με τα στούντιο

Σε στούντιο του BBC στο δυτικό Λονδίνο, προσπάθησαν να εισβάλουν νωρίς το πρωί της Τρίτης, αντιεμβολιαστές. Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύο αποτυπώνει τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για τα «πράσινα πιστοποιητικά» και για τον εμβολιασμό των παιδιών, με τους ίδιους να πλησιάζουν το κτίριο όπου στεγάζονται στούντιο του BBC και να επιχειρούν να «μπουκάρουν».


Το πλήθος φτάνει έξω από το κτίριο, όπου συναντά ισχυρή αστυνομική παρουσία και οι διαδηλωτές αρχίζουν να φωνάζουν «ντροπή σας», ενώ μια μερίδα των αντιεμβολιαστών σπρώχνει τους αστυνομικούς επιχειρώντας να εισέλθει στο κτίριο.

Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!

Ο μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς, που έχει μηνύσει τον ΠΟΥ, το αμερικανικό CDC και όλους τους απατεώνες που είναι πίσω από αυτήν την ψευτο-παμδημία, εξεφώνησε προσφάτα μεγάλη ομιλία που μετεδώθη παντού όπου είπε ότι ο ΠΟΥ έχει παραδεχτεί ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη!

Είπε επίσης ότι ενδεχομένως να έχουν πεθάνει περίπου 500.000 Αμερικανοί από το εμβόλιο κορωνοϊού! Αυτό είναι επειδή το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων και θανάτων εμβολίων VAERS (CDC) αναφέρει ΜΟΝΟ το 1 τοις εκατον των θανάτων από τα εμβόλια! 

Δ.Γάκης για «ειδικούς» κυβέρνησης: «Στρέβλωση της πραγματικότητας που θυμίζει προπαγάνδα της εποχής του Στάλιν»

Ποιοι νοσούν βαρύτερα: Οι ανεμβολίαστοι ή οι εμβολιασμένοι; - Η απάντηση του Δ.Γάκη
 
Ο γιατρός και πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, προχώρησε σε ένα «μπαράζ» αναρτήσεων, μέσα από τα οποία εξηγεί ποιοι και γιατί χρειάζεται να εμβολιαστούν, ενώ τονίζει πως το να ισχυρίζεται κάποιος ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν να μπουν στην εντατική είναι ψευδές.

«Η στρέβλωση της πραγματικότητας που θυμίζει προπαγάνδα της εποχής του Στάλιν...», αναφέρει στην αρχή της ανάρτησης του ο Δ.Γάκης.

Και συνεχίζει: «Πρωί πρωί, το να βλέπεις στα κατευθυνόμενα κανάλια της τηλεόρασης, γιατρό που να σου λέει ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν να μπουν στην Εντατική , σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους, σε εξοργίζει.