MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Γ.Πετράκος για το «κυνήγι» των Χριστιανών εν μέσω Θεοφανείων: «Άνθρωποι διώκονται επειδή πέταξαν το σταυρό στη θάλασσα»

Ο γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος, ξέσπασε μέσω Facebook για τα πρόστιμα που δέχονται οι Έλληνες πολίτες επειδή πέταξαν τον Σταυρό στη θάλασσα.


Ανήμερα των Θεοφανείων ο τραγουδιστής ανέβασε ένα μήνυμα στο οποίο αναφέρεται στα μέτρα που έχουν παρθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όσα έγραψε:

«Άνθρωποι διώκονται επειδή :

Θεσ/νίκη: Δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν σε πιστούς γιατί «τόλμησαν» να αγιάσουν τα ύδατα- Προσαγωγές & πρόστιμα

Διώξεις πιστών και στην Πάτρα


Δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν σε πιστούς λίγο μετά τις 11:00 στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς «τόλμησαν» -μόνοι τους- να κάνουν ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα για τον εορτασμό των Θεοφανίων!

Παρά την προσπάθεια των δυνάμεων ασφαλείας, οι πολίτες έριξαν τελικά τον Σταυρό στην θάλασσα και στην συνέχεια προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.
 
Οι πολίτες μάλιστα χρησιμοποιώντας μεγάφωνο καταφέρθηκαν εναντίον των απαγορεύσεων αποκαλύπτοντας πως είχαν απευθύνει κάλεσμα σε 50 ιερείς προκειμένου να παρευρεθούν στην ρίψη του Σταυρού αλλά όλοι... αρνήθηκαν, καθώς το «αντάρτικο» της εκκλησίας έληξε άδοξα με τη «συνθηκολόγηση» Ιερώνυμου μετά το τετ-α-τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
 

Βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε γιατρό καθ' οδόν για εφημερία

Αστυνομικοί :της Τροχαίας βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση σε γιατρό, κάτοικο Θεεσσαλονίκης, ενώ πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου εργάζεται, όπως επισημαίνει ο ίδιος σε καταγγελία του.


Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας γνωστοποιεί την καταγγελία, αναφέροντας στη σχετική ανακοίνωσή του ότι ο γιατρός δέχτηκε το πρόστιμο στα διόδια των Μαλγάρων και ενώ μετέβαινε στο νοσοκομείο για εφημερία.

Φτωχοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών αποκαλύπτει πανευρωπαϊκή έρευνα

Καταρρίπτεται το αφήγημα της κυβέρνησης περί αποτελεσματικής στήριξης των πολιτών και των επιχειρήσεων


Τελευταία η Ελλάδα στην οικονομική ευημερία ανάμεσα στις 24 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, και μάλιστα δεύτερη συνεχή χρονιά.


Τη φτωχοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών αποκαλύπτει πανευρωπαϊκή έρευνα της Intrum για τις επιπτώσεις της πανδημίας.