MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ο Μητσοτάκης και η παρέα του εκχωρούν εθνική κυριαρχία

Κάσος: H ενδοτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να υπερασπιστεί την ελληνική ΑΟΖ στην καρδιά του Αιγαίου, νομιμοποιώντας το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο!
 
Με την «ουρά στα σκέλια» η Αθήνα ενεργεί πλέον σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς εφεξής δεν τολμά να κινηθεί εκτός των ορίων που της έθεσε η Άγκυρα.
 
  • Από τον Νίκο Σταυρουλάκι, εφημερίδα «δημοκρατία»
Σε συνέχεια της κρίσης την οποία προκάλεσε η Τουρκία στα τέλη Ιουλίου, νοτιοανατολικά της Κάσου, όταν διέκοψε διά της απειλής των όπλων τις έρευνες του ιταλικού σκάφους «Ievoli Relume» που διενεργούσε έρευνες με ελληνική εντολή για την πόντιση καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου, η Αθήνα κινείται πλέον σύμφωνα με τις τουρκικές προσταγές
 

Gold Switzerland: «Σας κυβερνούν πολιτικές μειοψηφίες και ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά σας σε έναν πυρηνικό πόλεμο»

«Ο καπιταλισμός αντικαταστάθηκε από μια εκδοχή του νεοφεουδαρχισμού που μεταμφιέζεται ως πρόοδος για μια μειοψηφία 1-10% του πληθυσμού»
 
Στην τελευταία ανάλυσή της η Gold Switzerland, αναφέρεται στην παρακμή της ετοιμοθάνατης Δημοκρατίας των δυτικών κρατών όπου επί της ουσίας τα κυβερνούν πολιτικές μειοψηφίες ετοιμάζονται να στείλουν τα παιδιά όλων σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.
 
Την ανάλυση αυτή την έκανε με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και την μεγάλη πιθανότητα να μετατραπεί σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.