MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Η επιστολή της ντροπής

Με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 300 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος.


Βόβολης: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας στα ΜΜΕ – Αυτά ισχύουν με την έγκριση του εμβολίου της Pfizer

Δείτε την ανάρτηση του καρδιολόγου:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ COVID-19.

Επειδή πλέον έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας στην πληροφόρηση από τα ΜΜΕ,αναλύω τα κύρια σημεία της έγκρισης του εμβολίου της PFIZER από τους Ευρωπαιους της EMA.
 
-η μελέτη περιελάμβανε περίπου 44000 συμμετέχοντες.
 
Οι μισοί έλαβαν το mRNA εμβόλιο και οι άλλοι μισοί placebo δόση.
 
-8 άτομα από εκείνα που έλαβαν το εμβόλιο και 162 άτομα απο εκείνα που έλαβαν το placebo εμφάνισαν συμπτώματα της ίωσης COVID-19 ,ήτοι δηλώνουν μια αποτελεσματικότητα περίπου 95% επί αυτών που έλαβαν το εμβόλιο.
 
-στη μελέτη συμμετείχαν άτομα και υψηλού κινδύνου όπως ασθενείς με άσθμα,