MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ…Η ξαφνική παραίτηση της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern προκαλεί ξέσπασμα οργής εναντίον της

Εκ των ηγετών που εφήρμοσαν με τον πιο τυραννικό τρόπο τα lockdown, τις υποχρεωτικότητες και τις εντολές εμβολίων
 
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023. Ο πλανήτης ανάποδα.
 
Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, μία εκ των ηγετών που εφήρμοσαν με τον πιο τυραννικό τρόπο τα lockdown, τις υποχρεωτικότητες και τις εντολές εμβολίων ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί τον επόμενο μήνα.
 
Κι αυτό καθώς ο αριθμός των εμβολιασμένων ανθρώπων που πεθαίνουν ξαφνικά και στη χώρα της συγκλονίζει τους συμπολίτες της.
 

WEF: «Εμείς είμαστε οι εκλεκτοί που θα σώσουμε τον πλανήτη»!

Πρωτοφανείς δηλώσεις από Τ.Κέρι: «Θα χρειαστούμε λεφτά, λεφτά, λεφτά»
 
Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο ειδικός προεδρικός απεσταλμένος του Τζο Μπάιντεν για το κλίμα, Τζον Κέρι, προχώρησε σε παραληρηματικές δηλώσεις με τις οποίες χαρακτήρισε τον εαυτό του και κάποιους άλλους που τους αναφέρει ως «εμείς» (προφανώς εννοεί όσους ανήκουν στο κονκλάβιο του WEF) ως «τους εκλεκτούς που θα σώσουν τον πλανήτη»!
 
«Όταν σταματάς και το σκέφτεσαι (σ.σ. ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει μια κλιματική κατάσταση εκτάκτου ανάγκης), είναι πολύ ασυνήθιστο ότι εμείς -μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων λόγω του ό,τι μας άγγιξε κάποια στιγμή στη ζωή μας- μπορούμε να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να βρεθούμε μαζί και να μιλήσουμε πραγματικά για τη σωτηρία του πλανήτη», είπε αρχικά και σαν να μην έφτανε αυτό, πρόσθεσε: «Εννοώ, είναι σχεδόν εξωγήινο να σκέφτεσαι να ‘σώσεις τον πλανήτη’».